mustimik
Üye
N900 Radyosu Kadar kötü Radyo Olur mu?
Arkadaşlar bu telefonun beni çıldırtan özelliği bunca digital imkana rağmen "ANALOG" yazılmış radyosu. Eğer kayıtlı olmayan bir istasyon bulmaya çalışıyorsam,tüm parmaklarımı; hatta tüm organlarımı seferber edip kanal bulmaya çalışıyorum, mümkün değil. Olu ya bi kanal dinliyosunuz bir yerinde tuş kilidi aktif edeyim deyince de radyo hepten susuyo. Hele ki o arada açmanız gereken program varsa ses hepten gitti. Maemo 5 1. 2. 3. sürüm hiç bir şey değişmedi. Gerçekten bu yazılım bu telefona yakışmıyor. Ngage ın radyosunu özlüyorum, 6260 ın radyosunu, N80 in N91 in N70 in N81 in radyosunu......yani en eski radyo nokia radyosunu bile

.Nasıl düzelttiğime geliyim.Telefonun açma tuşuna batığım anda hemen sanisesinde menü tuşuna telefon açılma ekranını görünceye dek basıp çekiyordum.Mause klik tıklama gibi yani.Ama çok çok hızlı basıyordum.Yavaş basınca tekrar nokia yazısı çıkıyodu.Sonuç alıncaya dek kapatıp, açıp tekrar menü tuşuna basıyordum.Sizde işe yarar mı bilmem ama denemekten zarar gelmez