N900 Radyosu Kadar kötü Radyo Olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
N900 Radyosu Kadar kötü Radyo Olur mu?
Arkadaşlar bu telefonun beni çıldırtan özelliği bunca digital imkana rağmen "ANALOG" yazılmış radyosu. Eğer kayıtlı olmayan bir istasyon bulmaya çalışıyorsam,tüm parmaklarımı; hatta tüm organlarımı seferber edip kanal bulmaya çalışıyorum, mümkün değil. Olu ya bi kanal dinliyosunuz bir yerinde tuş kilidi aktif edeyim deyince de radyo hepten susuyo. Hele ki o arada açmanız gereken program varsa ses hepten gitti. Maemo 5 1. 2. 3. sürüm hiç bir şey değişmedi. Gerçekten bu yazılım bu telefona yakışmıyor. Ngage ın radyosunu özlüyorum, 6260 ın radyosunu, N80 in N91 in N70 in N81 in radyosunu......yani en eski radyo nokia radyosunu bile

haydar006

Üye
evet katiliyorum igrenc bir radyo yazilimi. niye dijital degilki

serdarrrr

Üye
...

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
N900 un radyosu kadar kotu radyo olmaz dediler, yaptım olacak:)
(Ya benim Ngage de duruyo ama açılmıyo da NOKIA yazısı kaldı ekranda, flas istiyo ama Ngage için flash kablosu nereden bulunur bilmiyorum)

selhey

selhey

Üye
haklısın dostummm

serdarrrr

Üye
...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar... NGage ile ilgili sohbetleriniz gerekli bölümlerde yapalım lütfen.

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
Valla komik gelebilir ama bende de 3-4 defa tekrarlamıştı bu sorun.8 senedir kullandığım cihazdı kendileri (h).Nasıl düzelttiğime geliyim.Telefonun açma tuşuna batığım anda hemen sanisesinde menü tuşuna telefon açılma ekranını görünceye dek basıp çekiyordum.Mause klik tıklama gibi yani.Ama çok çok hızlı basıyordum.Yavaş basınca tekrar nokia yazısı çıkıyodu.Sonuç alıncaya dek kapatıp, açıp tekrar menü tuşuna basıyordum.Sizde işe yarar mı bilmem ama denemekten zarar gelmez :aha:
Çook tesekkur ederim, bu arada geçen yinr N900 le radyo ayarlamaya çalışıyorum 92.60 dan hafızaya almış ama istasyon 92.50 Neyse bi türlü 92.50 ye alamıyorum istasyonu, çok da heyecanlı bi tartışma dinliyorum. O ara dalıp diye yola inmişim. Az daha metrobüs çarpıyodu.
Artık N900 radyosu yüzünden ölen bi adam olarak tarihe geçecektik. Bu topici açmaya da o an karar verdim.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Çook tesekkur ederim, bu arada geçen yinr N900 le radyo ayarlamaya çalışıyorum 92.60 dan hafızaya almış ama istasyon 92.50 Neyse bi türlü 92.50 ye alamıyorum istasyonu, çok da heyecanlı bi tartışma dinliyorum. O ara dalıp diye yola inmişim. Az daha metrobüs çarpıyodu.
Artık N900 radyosu yüzünden ölen bi adam olarak tarihe geçecektik. Bu topici açmaya da o an karar verdim.

Aman dikkat. Dur daha ne yazılımlar çıkacak ölmek için erken :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...