N900 prizden şarj olmuyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
    Konu Sahibi
N900 prizden şarj olmuyor?
Sa arkadaşlar telefonda bugün bilgisayara bağlayıp çıkardıktan sonra bir sorunla karşılaştım... n900 bilgisayar üzerinden şarj oluyor fakat prizden şarj olmuyor başka şarj alatinede bağladım başka prizede bağladım olmadı neden olabilir bir yardımcı olurmusunuz?

Wanted120

Üye
Jarj Aletin de sorun olabilir...

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
    Konu Sahibi
başka şarj aletide denedim arkadaşın cihazında çalışan şarj aleti acaba yazılımsal olabilirmi bu mümkünmÜ?

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
    Konu Sahibi
yokmu anlayan bilen bir cevap versin ...

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş bendede ona benzer bi sorun olmuştu ben usb kablosu takılan şarj aletleri var ondan kullanıyorum bi seferinde taktım sanki pc ye baglamış gibi algıladı ve yıgın beklek ve pc suit seçenegi geldi telefonun ekrarana şok oldum :D bi kaç defa daha öle oldu sonra düzeldi gerçi bi kaç defa başka sebeplerden dolayı hard format atmıştım belki formattan sonra düzeldi emin degilim sen de istersen format dene yada telefonu kapat bataryayı çıkar yeniden tak aç belki bi faydası olur

osmanayman

osmanayman

Üye
PC'den şarj olup, aletten olmaması garip...:hmmm

haydar006

Üye
benim telefon da çok oldu. baktım omuyor pili telefondan çıkarıyorum. tekrar deniyorum olmadı pc den şarj etmeye devam. yöntem genelde işe yarıyor

denizci535

denizci535

Üye
bataryayi cikar tekrar sarj aletiyle dene ve sarj aleti orjinal olmal en iyisi....

kingertuz

Üye
arkadaşım aynı sorun benim sattığım bir n900 de de oluyordu satalı çok oldu ama halen merak ediyorum.sorunu çözersen buraya yazmanı rica ediyorum.
emin değilim ama bence telefonun BETTY dedikleri bir devrenin değişmesi gerekmekte şeklinde bir formda okumuştum.ama bu en kötü ihtimal olsa gerek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt