n900 meegocular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babaninyeri72

babaninyeri72

Üye
    Konu Sahibi
n900 meegocular
slm arkadaslar dün chiponline sitesinde n900 için meego kullanma işi kesinleşmiş yani bu direk meego kullanacağiz anlamına geliyo galiba

NR6630

NR6630

Üye
hemso sen meegoyu kullanıp nelr yapmayı planlıyosun bize bir anlatsana:ehe

--------------- Ekleme ---------------

nokia için meego 2 değil 3 cü plandadır artık.. haala meego hayali kuranlar bunu bilmenizi isterim meego can çekişiyor microsoft yine öne çıkıcak bunu nokia zaten anlaşmayı kabul ederek benimsedi bile. maemo neyinize yetmiyo hemm.. meegoda fazlalaık bişey yok arkadaşlar allah aşkına bu meegoyu haalen umutla bekleyenleri anlamıyorum n900 nerdeyse tedarikten kalkacak siz daha telefona yazılım bekliyosunuz.. n900 kullandığım tümm sürelerde. bu cihazda asla maemo dışına çıkmak aklımdan geçmedei bile.. teknolojiyi günlük takib etmenizi öneririm !!!!!!

denizci535

denizci535

Üye
n900 artk daha da guclu... sinirlari zorlayan ve halen tahtini kimselere kaptirmayan n900 gelecegin krali olarak kalacagi kesinlesti...
n900 velihati n950 yakin zamanda piyasaya dusegi konusulmaya baslandi ve n950 gelecege goz kirpiyor....

NR6630

NR6630

Üye
n900 artk daha da guclu... sinirlari zorlayan ve halen tahtini kimselere kaptirmayan n900 gelecegin krali olarak kalacagi kesinlesti...
n900 velihati n950 yakin zamanda piyasaya dusegi konusulmaya baslandi ve n950 gelecege goz kirpiyor....

n920 gelicek diye okumuştum ben mesut kardeş:naughty:

denizci535

denizci535

Üye
hmmm bende n950 gibi duydum... rakalari karistirdim herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt