++++++++++++ n900 meego ISLETIM SISTEMI yayınlandı +++++++++++++gelistiriciler icin++++++

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++++ n900 meego ISLETIM SISTEMI yayınlandı +++++++++++++gelistiriciler icin++++++
/
/
/

Installing:

Download the image above (MeeGo — )
Load the image on your device or PC
Requires copying to a USB drive or burning to CD
Image size (img): 800~ MB
Follow the instructions on installing the image. (Est time: 30 minutes to download, install, and reboot)

YUKARDAKI KURULUM PC ICIN

SarpDerun

Üye
Hocam bu nedir ? Daha önce yayınlanan geliştiriciler için olan sürüm değilmi bu ?

SarpDerun

Üye
MeaGo dan önce pr 1.3. ü bekliyorduk biz :)

--------------- Ekleme ---------------

Kaynak neresi hocam. Adresi paylaşabilirmisin acaba?

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
MeaGo dan önce pr 1.3. ü bekliyorduk biz :)

--------------- Ekleme ---------------

Kaynak neresi hocam. Adresi paylaşabilirmisin acaba?

SarpDerun

Üye
This version will provide developers with a stable core foundation for application development and a great user experience for Netbooks.

Bu sürüm geliştiriciler için.

joarr

Üye
geliştiriciler içinde... nasıl bişey? anladığım kadarıyla bi işletim sistemi ama telefon fln olarak kullanamıyoruz bu yüklüyken doğrumudur?

c.alkan

c.alkan

Üye
resmi fln yok mu bunun??

ahmetby

Üye
Arkadaslar bu uygulama nasıl yuklenır ???

floridali

floridali

Üye
bu uygulama degil arkadaslar, kendi basina bir isletim sistemi, tel destekli meeGo icin haziranin ortalarina kadar beklememiz gerek...

SarpDerun

Üye
Arkadaşlar MeaGo, Maemo 5 den bir sonraki adımdır. Şu an pisayda olan sürümü geliştiriciler için olan sürümüdür ve xvindow yoktur. Sadece sizin şu an kullandığınız x-terminal vardır. Henüz kullanıcı ara birimi tamamlanmadı. Zaten tammalandığında bizim N900 ler tabiri caiz ise kopacak :D
MeeGo ile beklenenler..
Otomatik dikey mod.
3G üzerinden görüntülü görüşme
Daha fazla program.. (Ben 4 gözle garmin ve igo yu bekliyorum)
Yani anlayacağınız telefonumuzdaki bir çok eksikliğin MeeGo ile sona ereceğini düşünüyoruz.. Aslında umut ediyoruz desek daha ii olacak :)

miharbiiiiii

Üye
bence meego da gelse n900 un sorunları bıtmız ocaktan berı kullanıyorm hergunumu tlfnla ugrasmakla gecıyor hayatımı kararttı ya herseyı sorun ama bunun uzerıne bı tlfn görmedım tam sorunsuz guncellmee cıksa cok super olacak umarım meegoyuda yayınlarlar:d:

0SEmih0

Üye
bende n900 kullanıorum ve simdiye kadar hep nokia kullandım.. ve bunun icinde symbian işletim sistemine alıstım.. simdi maemo yu kullanınca symbiandan alıstgm bircok özellik olmaması tabiki eksiklik hissettirio ama symbiandan taşıp nokia'dan farklı bi işletim sistemi kullanmak bnm icin cok zevkli.. keske görselliğe biraz daha önem verseler ve symbian'dan alstgmz özelliklere daha ağırlık verseler.. ve tabiki linux tabanlı işletim sistemi oldgu icin basit bi işletim sistemi diil ve daha cok sorunlar verio.. ne kadar sorun yaşasamda ben telefonumu seviorumm :) gözüm gibi bakiorum bi kere vanilla format attım suanda sorunsuz gidio.. tek tavsiyem sadece extra kataloğundan programlar yükleyin hele devel katalogundan hiç yüklemeyin.. ben yüklediğim için telefon kafayı yedi format atmak zorunda kaldım... bence yapamyın...

isonic_6638

Üye
bende n900 kullanıorum ve simdiye kadar hep nokia kullandım.. ve bunun icinde symbian işletim sistemine alıstım.. simdi maemo yu kullanınca symbiandan alıstgm bircok özellik olmaması tabiki eksiklik hissettirio ama symbiandan taşıp nokia'dan farklı bi işletim sistemi kullanmak bnm icin cok zevkli.. keske görselliğe biraz daha önem verseler ve symbian'dan alstgmz özelliklere daha ağırlık verseler.. ve tabiki linux tabanlı işletim sistemi oldgu icin basit bi işletim sistemi diil ve daha cok sorunlar verio.. ne kadar sorun yaşasamda ben telefonumu seviorumm :) gözüm gibi bakiorum bi kere vanilla format attım suanda sorunsuz gidio.. tek tavsiyem sadece extra kataloğundan programlar yükleyin hele devel katalogundan hiç yüklemeyin.. ben yüklediğim için telefon kafayı yedi format atmak zorunda kaldım... bence yapamyın...

aynen kardes bende devel dan yukledim telefon cöktü...

0SEmih0

Üye
onun icin sadece ''extra'' katalogunu ekledim ordan yukleme yapıorum :)
hatta google translate yuklicektm formattan sora baktım extra katalogunda diilmiş hiç ellemedm kaldı...
riske giremem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt