denizci535
Üye
-
Konu Sahibi
-
kafanı duvarlara vurma bak yarılacak sonrakardeş yükledim olmadi
Ben daha önce hiç overlock yapmadım.söylediğiniz programları sırasıyla kurdum ama masa üstünde bişi çıkmadı.eksik yaptığım bişimi var?kardes kolay olmasi lazim oce xterm ie yaptigin overlock kaybet ortadan... sonra yukle tamamdir.
hallettim nurettin teşekkür ederimkafanı duvarlara vurma bak yarılacak sonra
ILK ONCE KERNEL USER VE KERNEL SETTINGS KURULU OLMALI ARKADASLAR...
SONRA sirayla 1 Qcpufreq
2 Cpufrequi
3 maxcpu
dosyalarini indirdikten sonra telefonu kapatip aciniz... masa ustunuzde - 600 + isareti cikacak kutucukta ve bu kadar - eksi basarsaniz 250 mhz kadar iner + artiya basarsaniz 1150 kadar cikar tabi kademeli kademeli overlock yapmak cocuk oyuncagi.... basarilar dilerim..
yani yuklemek size kalmis. overlock yapmak cihazi hizlandirir internet vs seyleri hizli acmaya yarar bunun icin isteyenler yukler... zararina gelince ben sahsen gormedim... bunlar depolarda kayitli ordan indir...
yani yuklemek size kalmis. overlock yapmak cihazi hizlandirir internet vs seyleri hizli acmaya yarar bunun icin isteyenler yukler... zararina gelince ben sahsen gormedim... bunlar depolarda kayitli ordan indir...
eyvallah kardeşim sorun değil gerekirse özeldende yazabilirsinhallettim nurettin teşekkür ederimdenizci535 kardeşimin de ilgisine ayrica teşekkür ederim nurettin abi senin konuların da yardimi dokundu linux kernel olayini yapmamiştim iş onda bitiyormuş sonradan anladim
evet kernel user ve kernel settings mutlaka kurun...
maxcpu yu kurdunsa cikmasi lazim siralamayi uygula nerde takiliyorsan ozelime yaz. yanlis kerneli kurmayin... cikmadi ise kisayol ekle de masa ustune oraya bak max cpu mutlaka cikar widget dir cunku....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?