n900 landscape

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simplyfun

Üye
    Konu Sahibi
n900 landscape
Arkadaşlar N900'ü yeni aldım ancak bir türlü yatay moddan dikey moda geçiremedim.Arızalı mı bir ayarı var mı?Yardım lütfen...

matt01

Üye
Arkadaşlar N900'ü yeni aldım ancak bir türlü yatay moddan dikey moda geçiremedim.Arızalı mı bir ayarı var mı?Yardım lütfen...

yok kardeşim şimdilik sadece arama yapılırken telefon dikey modda oluyor onun haricinde telefonu yatay modda kullanmak durumundasın....yapılcak ileriki bir güncelleme ile sorunun çözüleceğini ümit ediyoruz şimdilik bu arada web tarayıcını dikey modda kullanmak istersen web tarayıcı açıp ctrl+shift+o tuşuna bas ondan sonra telefonu dik tut hemen dikey moda geçer kapatmak içinde aynı yolu kullan...

simplyfun

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekür ederim

simplyfun

Üye
    Konu Sahibi
Extra devel dopesoundan tweak isimli programı kurdum ayarları yaptıktan sonra ana bekleme eranında yatay durumdayken dikey duruma getirince direkt olarak rehber açılıyor süperrrrrrr olduuuuu:))))))))Herkeze tavsiye ederim..

kopardin

Üye
yau kardeş nasıl yaptın da tweak ten kurdun...progamın adı tweak degil tweakr sanırım...ben yükledim hiç oyle bi ayar yok...resimli gösterebilirsen çok sevinirim...

gkmn11

gkmn11

Üye
çok sağol

ironleon

Üye
ya kardes nerden kurdun anlamadim ki detaylandirsana bi ya ne olur

mbsahann900

Üye
Extra devel dopesoundan tweak isimli programı kurdum ayarları yaptıktan sonra ana bekleme eranında yatay durumdayken dikey duruma getirince direkt olarak rehber açılıyor süperrrrrrr olduuuuu:))))))))Herkeze tavsiye ederim..

Yüklediğin programla alakası yok zaten telefonda iken ayarlarda "döndürerek çalıştır" işaretli olursa
dikey yapınca telefonu telefon app ekrana gelir :oke:

deserter.06

deserter.06

Üye
telefon modunda donus kontrolu ayarlarına gırersenız
ekran hizası otomatik dondurerek calıstır modunu secersenız program yuklemeye gerek yok
kendi ozelıgınde var zaten

--------------- Ekleme ---------------

tarayıcıyada dikey mod özelligi eklendi zaten yeni surumde
eger eski surum kullanıyo sanız fırefoxu yukleyince kendi tarayıcısıda dikey modda calısıyor

asidj

asidj

Üye
valla youtube da izledim her sayfada dik kullanabiliyor alttaki yorumlardan bisi anlamadim anlayan olup paylasitsa sevinirim buyrun video

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
valla youtube da izledim her sayfada dik kullanabiliyor alttaki yorumlardan bisi anlamadim anlayan olup paylasitsa sevinirim buyrun video

shortcutD diye bir program var ordan yakınlık sensörüne parmağını yaklaştırınca dikey ekran oluyor

ama bu programa gerek yok herhangi bi program açıkken ctrl+shift+r ye basarsan be klavyeyi kapatırsan ekran dönüyor

asidj

asidj

Üye
shortcutD diye bir program var ordan yakınlık sensörüne parmağını yaklaştırınca dikey ekran oluyor

ama bu programa gerek yok herhangi bi program açıkken ctrl+shift+r ye basarsan be klavyeyi kapatırsan ekran dönüyor
yardim icin tesekkurler ama zirt birt ekranin donmesi cok sacma:s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt