oceanbeachclub
Üye
N900 ile ilgili yardim bekliyorum
merhaba ilk sorum n900 de skype var deniliyor.Girdim hesap aldim menu tusunun yaninda ekrana tikladim zaman beni online gosteriyor ama asla konusma ve goruntulu konusma yapamadim.
ikinci sorum forumda bazi konular var flash la igili ama yapamadim detayli aciklarsaniz cok mutlu olurum.
ucuncu sorum hiz arrtirma anlatilmis bi konu ama ben beceremiyorum cunki iphone kullaniyodum 2008 den beri nokia ile yeni tanisiyorum yardim edicek olursa cok mutlu olurum.
Not : geri zekali degil acemiyim
ikinci sorum forumda bazi konular var flash la igili ama yapamadim detayli aciklarsaniz cok mutlu olurum.
ucuncu sorum hiz arrtirma anlatilmis bi konu ama ben beceremiyorum cunki iphone kullaniyodum 2008 den beri nokia ile yeni tanisiyorum yardim edicek olursa cok mutlu olurum.
Not : geri zekali degil acemiyim

skyple ılgılı olarak anladıgım kadarıyla uyelıgın var ve oturum acabılıyorsun yanı cevrım ıcı olabılıyorsun ama kişi listeni gormuyorsun menude ağ katagorısınde gorusmelere girip yeni im dersin mesaj gonderecegın kısının kullanıcı adını yazarsın (onlıne olması lazım karsı tarafın) yazısmaya baslarsın bu sekılde sonra konusma penceresınde kısı kartını acıp karsı tarafın kamerası varsa video araması etkın olur sende cok rahat ve hızlı bır sekılde grusebılırsın. hatta masaustune o kişiyi ekleyebilirsin ustune geldıgınde dırek kişi kartı açılıyor (n900 skype cok cok kullanışlı) ve msn eklentisi istiyorsan ben msn pecan tavsie ederim pidgin protokol msn eklentisi kurmustum ama arasıra problem cıkarıyor msn acmıyor..