N900 ile ilgili yardim bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oceanbeachclub

Üye
    Konu Sahibi
N900 ile ilgili yardim bekliyorum
merhaba ilk sorum n900 de skype var deniliyor.Girdim hesap aldim menu tusunun yaninda ekrana tikladim zaman beni online gosteriyor ama asla konusma ve goruntulu konusma yapamadim.

ikinci sorum forumda bazi konular var flash la igili ama yapamadim detayli aciklarsaniz cok mutlu olurum.

ucuncu sorum hiz arrtirma anlatilmis bi konu ama ben beceremiyorum cunki iphone kullaniyodum 2008 den beri nokia ile yeni tanisiyorum yardim edicek olursa cok mutlu olurum.

Not : geri zekali degil acemiyim |-)

yalcin33

Üye
nokıa kullanıcı olsan da bı ıse yaramıyor n900 dıyer nokıa modellerıyle cok farklı bır kullanım farkı gosterıyor n900 daha kolay daha hızlı kullanılabılıyor :) skyple ılgılı olarak anladıgım kadarıyla uyelıgın var ve oturum acabılıyorsun yanı cevrım ıcı olabılıyorsun ama kişi listeni gormuyorsun menude ağ katagorısınde gorusmelere girip yeni im dersin mesaj gonderecegın kısının kullanıcı adını yazarsın (onlıne olması lazım karsı tarafın) yazısmaya baslarsın bu sekılde sonra konusma penceresınde kısı kartını acıp karsı tarafın kamerası varsa video araması etkın olur sende cok rahat ve hızlı bır sekılde grusebılırsın. hatta masaustune o kişiyi ekleyebilirsin ustune geldıgınde dırek kişi kartı açılıyor (n900 skype cok cok kullanışlı) ve msn eklentisi istiyorsan ben msn pecan tavsie ederim pidgin protokol msn eklentisi kurmustum ama arasıra problem cıkarıyor msn acmıyor..

oceanbeachclub

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler skype sorununu cozdum sayendi diger sorunlarima cevap bekliyorum

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
uzun zamandır iphone kullandıysan monoton oldun demektir.. biraz kurcala telefonunu kesfetmeye calıs sana bir tavsiye 2.ve 3. sonunun cevaplarını aldıktan sonra cıkan sonuclardan uzun suredir iphone kullandıgından memnun kalmaya bilirsin.. n900 nokia nın bir urunu olsada alısıla gelmiş nokyalardan cok farklı bir kulvarda bu telefon degil Telefon ozelligi yuklenmis mini bir bilgisayar flash olayı ve o.v olayları tehlikeli sonuçlar(acemi oldugundan su an için uzun bir sure cihazsız kalabilirsin) dogurabilecek olaylar biraz bekle arama bölümünden arat bahsettiğin kelimeleri konuları incele ama tavsiyem uygulamaya henuz gecme..
estafurullah kimse yadırgamaz seni, annesinin karnında n900 ile cıkmadı burdakilerde
(ue-gazi hariç ben oyle oldugunu dusunuyorum :P)
bunun için burada herkez paylaşım platformu burası.. hosgeldin.

asidj

asidj

Üye
merhaba ilk sorum n900 de skype var deniliyor.Girdim hesap aldim menu tusunun yaninda ekrana tikladim zaman beni online gosteriyor ama asla konusma ve goruntulu konusma yapamadim.

ikinci sorum forumda bazi konular var flash la igili ama yapamadim detayli aciklarsaniz cok mutlu olurum.

ucuncu sorum hiz arrtirma anlatilmis bi konu ama ben beceremiyorum cunki iphone kullaniyodum 2008 den beri nokia ile yeni tanisiyorum yardim edicek olursa cok mutlu olurum.

Not : geri zekali degil acemiyim |-)

uzun zamandır iphone kullandıysan monoton oldun demektir.. biraz kurcala telefonunu kesfetmeye calıs sana bir tavsiye 2.ve 3. sonunun cevaplarını aldıktan sonra cıkan sonuclardan uzun suredir iphone kullandıgından memnun kalmaya bilirsin.. n900 nokia nın bir urunu olsada alısıla gelmiş nokyalardan cok farklı bir kulvarda bu telefon degil Telefon ozelligi yuklenmis mini bir bilgisayar flash olayı ve o.v olayları tehlikeli sonuçlar(acemi oldugundan su an için uzun bir sure cihazsız kalabilirsin) dogurabilecek olaylar biraz bekle arama bölümünden arat bahsettiğin kelimeleri konuları incele ama tavsiyem uygulamaya henuz gecme..
estafurullah kimse yadırgamaz seni, annesinin karnında n900 ile cıkmadı burdakilerde
(ue-gazi hariç ben oyle oldugunu dusunuyorum :P)
bunun için burada herkez paylaşım platformu burası.. hosgeldin.

Kisaca aramiza hosgeldin:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt