ustad bu n900 un dokunmatik ekraninin hassasligini ayarlayabiliyor muyuz? iphone a baktim da cok daha kullanisliymis ekrani benim tel.e dokunuyon 2 saat sonra cvp veriyo
dostum helal olsun tamda istediğim konuydu bu
birde iphone da diyorlar yok 100000tane uygulama var bundaki uygulamalar gercekten bukadar azmı? sadece uygulama yöneticisi içindeki uygulamalarmı?
ustad bu n900 un dokunmatik ekraninin hassasligini ayarlayabiliyor muyuz? iphone a baktim da cok daha kullanisliymis ekrani benim tel.e dokunuyon 2 saat sonra cvp veriyo
dokunmatik ekran ayari yok.
ama telefon gayet iyi tepki veriyor. iphone kapsit. ekran kullaniyor. n900 rese. ekran kullniyor. fark olacak yani.
bu telefonu kullanlarin ilk fark ettikleri sey tefonun hizli olmasi ve dokunmatik tepkimenin cok iyi olmasi.
i8000 omnia 2 kullandim.bunun yarisi kadar olamaz.
dostum helal olsun tamda istediğim konuydu bu
birde iphone da diyorlar yok 100000tane uygulama var bundaki uygulamalar gercekten bukadar azmı? sadece uygulama yöneticisi içindeki uygulamalarmı?
akayozmen su an turkıyedeyım ve vodafone kullanıyorum. sınırsız ınternet baglantısı aldım. msn ,maıl, map vs programları kullanıyorum fakat sebebını anlayamadıgım bır sekılde ınternet sayfası acamıyorum bunun bır caresını varsa lutfen yardım edermısın..
cutexplorer yerine FILEBOX probrami tercih etmenizi tafsiye ediyorum.
filebox n900 un altindan girip ustunden cikmaniz icin ideal programdir.
gizli dosyalari gostermekle kalmaz yeni klasor acma silme tasima kopyalama gibi.
herseye izin verdirir.
mukkemmel bir dosya yoneticidir.
cutexplorerde sinirli calisiyorsunuz .fileboxda sinir yok..
filebox u extras yada extras-devel den indirebilirsiniz.
saygilar.