n900 emei değiştirme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
n900 emei değiştirme?
eskiden 5800ım vardı onda hoş güzel bilgisayara bağlayıp emei değişiyordu fakat n900de hep nokia shoplara götürün diyorlar peki n900 için bi program varmı yoksa ne olacaksa olsun deyip nokia shopa gideyimmi

not: nokia shop para alırmı

serserim1905

serserim1905

Üye
imei degiştirme derken kardeş neden böyle bi şey yapmak istiyosun ki ?

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
imei degiştirme derken kardeş neden böyle bi şey yapmak istiyosun ki ?
telefonu ebaydan aldım o yüzden pasaporta falan işli değil ve emei girişi türkiyeye yapılmadığından emeiniz kopyalandı diyor

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş nokia shop da böyle bi işlemi yapacaklarını sanmıyorum çünkü yasa dışı fakat bazı telefoncular yapıyorlar ama ne kadar güvenilir bilinmez en iyisi bi pasaport bul git tim e 10 tl ye kaydettir

denizci535

denizci535

Üye
hayirli ugurlu olsun ne kadara aldin sifir mi?

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
abi ebay dan 220 dolara aldım
nokia shoplar yurt dışında değişim yapıyomuş fakat nasıl yapıyorlar söyleyen yok yabancı sitelerde gezdim tek bildiğim mümkün olduğu kimisi terminale bi komut ver diyo kimisi de imkeansız fakat komutu hiçbiuerde bulamadım:)

----------Eklendi @ 11:27:57 ---------- Yazıldı @ 11:25:45 ----------

tim lerde emei mi değişiyo yoksa emei kayıt edilip değişmiyormu eğer değişmiyolarsa yapayım bide pasapprt işi 1 ay içinde yurt dışına giriş yapmışsa oluyormuş diye duydum

----------Eklendi @ 11:30:14 ---------- Yazıldı @ 11:27:57 ----------

ürün sıfırdı fakat kutusunu açıp tv ara kablosunu ve usb kaplosunu şarj aletini almışlar o yüzdn 5800ın usb kablosuyla pcden şarj yapıyom

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş tim lerde imei degiştirmezler dedigim gibi imei degiştirme yasa dışı bi işlem bazı telefoncular yapıyolar ama güven olmuyo çünkü senn tele ellerindeki hurda bi telin imei ni yüklüyorlar bu hurda artık 3310 mu olur 1100 mı olur bilinmez ve operetörler senin telini o yükledikleri imei hangi tele aitse aslında o tel olarak görür yanı n900 ü 1100 olarak görür ha bi de şu var sana attıkları imei bi hafta sonra başka birine atıyorlar senin tel kapanıyor yine ve hiç bi sorumluluk kabul etmiyorlar. sen bir ay içinde yurt içine giriş yapmış bi pasaport bul pasaport sahibinide al tim e git senin n900 ün imei numarasını pasaportta kayıt ediyorlar ve orjinal imeiyle kullanıyorsun ben en son bi lg cihazı 10 tl ye kayıt ettirmiştim 2 gün içinde açıldı

serdarrrr

Üye
Gümrükten nasıl geçti?

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
şahsi kargoyla olduğu için bi sorun çıkmadı ama tele hat takamıyom ve türkçe değil ama intenette türkçe yapma varmış yapacam bu gidişle

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş türçe yapabiliyosun o sorun degil ama sen şuan tel kayıtlı olmadıgı için hat çalışmıyo yani şebke ok fakat hattı taktıgında tel wifiden internete baglanabiliyor mu eger baglanırsa dediklerimi yap türkçe olur

saruman_me

saruman_me

Üye
imei klonlaması varda oda pek sağlıklı değil pasaportun varsa kardeş direk kaydet en mantıklısı..

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
zaten artık türkçe yaptım :) emei işinide bende bozuk bi telefon war onunkini yapacam herhalde olmadı tim ve 10 tl veririz n 900den değerlimi canım

----------Eklendi @ 14:01:24 ---------- Yazıldı @ 13:59:17 ----------

tel hat takmassan süper onuda söyliyeyim tek kötü yanı widget olayı biraz karışık ve çok iyi değil açıkçası ama usb den ne taksam açıyor 1 tb harddiski denedim :)

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş widget olayı bence gayet güzel gel sen beni dinle imei klonlatma sonra satmaya çalıştıgında felan sorun çıkar pasaport bul tim de kaydettir kardeş en iyisi

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
aslında çok doğru klonlamamak daha iyi
de widget olayı bence n8 de daha iyi burda tam kavram çok zor :) ayrıca overclock yapınca işlemci yanabilir diyorlar peki yanarsa kaç para gider :)

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
abi harbiden sorumsuz olduğunu çok duydum ve kafama baya yattı ;)
ayrıca kendimi bilgisayarda hissetmeye başladım :) özellikle usb olayı eşsiz ve harika ama dokunmatik tırnak n97 ile aynı yani e gülü seven dikenine katlanır

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş ben n900 ü elime aldıgım günden beri overclockla kullanıyorum genelde 950 mhz de bi sorun çıkmadı çıkanada rastlamadım daha

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın gereksiz adamın teki gereksiz yazı yazmış int. Kafede olacağı odur :(

denizci535

denizci535

Üye
internet cafe olayini bu telle kapat gitmene gerek yok ki en iyi deskop var...

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
telden grmeyi mi doyosun abi internete

----------Eklendi @ 20:13:40 ---------- Yazıldı @ 20:12:00 ----------

arkadaslarla okul cıkısı coklu hawx oynarken altta bakayım demisdim yoksa zaten hep n900den giriyom

denizci535

denizci535

Üye
ok anladim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt