N900 ekranda pil göstergesini renklendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
N900 ekranda pil göstergesini renklendirme

Ekrandaki pil şeklini değiştirmek için güzel bir uygulama

yukardaki dosyayı indirip "statusarea" ve "desktop" dosyalarını alıp telefonun içindeki documents klasörüne kaydediyoruz.Sonra x-term i açıp aşağıdakileri yazıp enter yapıyorz .Telefonu aç kapa pil renklenmiş oluyor .Tabi pil bitmeye yakın renk değiştiriyor çok şirin bir uygulama
sudo gainroot
mv MyDocs/.documents/battery_scalable/* /usr/share/icons/hicolor/scalable/hildon/

--------------- Ekleme ---------------

sudo gainroot
mv MyDocs/.documents/statusarea/* /usr/share/icons/hicolor/scalable/hildon/

olacak ilk yazılan eski uygulama

• Beğen
Tepkiler: HONDACIVIC ve pala_24

ozgenes

Üye
saolasin yaptim

aldigimdan beri sim karta iliskin hic bir ayarlama yapamadigim n900ume kontorde yuklenmiyor acaba yardim edermisiniz

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi

Gelen sms görüntülerini yukarıdaki linux sevimliliğinde almak istiyorsanız

dosyası içinden
yukardaki dosyayı indirip "Incomming message envelope" dosyasını alıp telefonun içindeki documents klasörüne kaydediyoruz.Sonra x-term i açıp aşağıdakileri yazıp enter yapıyorz .Telefonu aç kapa işlem tamam
sudo gainroot , enter yap(x-termde rootsh yüklü olmalı)
mv MyDocs/.documents/Incomming_message_envelope/* /usr/share/themes/alpha/images

aldigimdan beri sim karta iliskin hic bir ayarlama yapamadigim n900ume kontorde yuklenmiyor acaba yardim edermisiniz
Şimdilik x,y,z gibi kodlar bu telefonda çalışmıyor. Yeni büyük sürümde sanırım hepsi gelecek.Hazır kartı banka atm lerinden de yükleyebiliyorsun yada kontör yükleme servislerinden telefon numaran ile

miharbiiiiii

Üye
nasl ındrecgmı anlamadm herseye gırıyorm ama ındrmyr

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
adresinde sistem yaklaşık 10 saniye beklettikten sonra yükleme çıkıyor sorun yok tekrar baktım herşey tamam

miharbiiiiii

Üye
tskr ederm kardesm oldu

gagabm

gagabm

Üye
sagolasin guzelmis :))

Beck's

Beck's

Üye
Ben bunu denememe ragmen bir turlu olmadı neyi yanlıs yapıyorum anlamadım gerekli yere attım dosyaları fakat ilk once verilenide sonra verilenide yaptım olmadı. "No such file or directory" diye bi yazı cıkıyor enter yapınca bu ne olmus oluyor yani şimdi

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
dosya dizin isminde hata yaptığın anlamında
birde x-term için rootsh adlı eklentiyi yüklemen şart

Beck's

Beck's

Üye
rootsh u dun gece navigasyon programını yuklerken indirmistim ve navigasyon için x termden yaptıgımda oldu tekrardan yuklememe gerek varmı yani her bir işlemde ayrıyetten indirmeme gerek yok sanırsam rootshu. peki bu x terme yazarken hangisini yazıcaz?
bu mu?
sudo gainroot
mv MyDocs/.documents/battery_scalable/* /usr/share/icons/hicolor/scalable/hildon/

bu mu?
sudo gainroot

hangisi dogru bunların

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
sudo gainroot

doğrusu ikincisi
birde bu adresten
indirdiğin dosyada" statusarea " denen dosyayı türkçeyse dökümanlar klasörüne ,ingilizceyse documnets denen klasöre atıp X.term i aç (rooths bir kere yüklenir yeterlidir.)
"sudo gainroot" yaz enter
" mv MyDocs/.documents/statusarea/* /usr/share/icons/hicolor/scalable/hildon/ " yaz enter yap aç kapa olmalı

miharbiiiiii

Üye
denedım olmadı

niksarli1979

niksarli1979

Üye
no such file or directory uyarısı veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...