N90 tip ve özellikler bakımından mükemmel ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kesinlikle f250... ;)

msw

msw

Üye
bu telefon bişeye yaramaz

partizan27

Üye
Originally posted by teomanonur@Sep 8 2005, 09:00 PM
arkadaşlar n90 tip ve özellikleri bakımından harbiden çok hoşuma giti tasarımı falan mükemmel ama aklımı kurcalayan tekşey var bu telefonda gercekten carl zeiss optik etkilenmesin diye titreşim yok mu yani..? bascuda.com da titreşim var yazıyor ama yoksa harbiden büyük dangalaklık eğer titreşim lensi etkilesin diye konulmadıysa tlfon çantada falan olsa ya da düşse falan nolur bilemiyorum mazallah...
[post=159539]Quoted post[/post]​

arkadaşlar demedi demeyin. n serisinin hangisini alırsanız alın konuşurken dikkat edin karşı tarafa da söyleyin fazla bağırmasın. hele hele telefonda kavga felan hiç etmeyin. hoparlörden çıkan o titreşimle telefon felan patlayabilir yani.

ya bu nokia çok mu sapıttı acaba. telefonda titreşim yoksa zil sesi de düşüktür. nasıl telefon bu ya. kafayı yemişler bunlar :P :artı: :off:

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
Originally posted by partizan27+Sep 12 2005, 11:20 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(partizan27 &#064; Sep 12 2005, 11:20 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-teomanonur@Sep 8 2005, 09:00 PM
arkadaşlar n90 tip ve özellikleri bakımından harbiden çok hoşuma giti tasarımı falan mükemmel ama aklımı kurcalayan tekşey var bu telefonda gercekten carl zeiss optik etkilenmesin diye titreşim yok mu yani..?  bascuda.com da titreşim var yazıyor ama yoksa harbiden büyük dangalaklık eğer titreşim lensi etkilesin diye konulmadıysa tlfon çantada falan olsa ya da düşse falan nolur bilemiyorum mazallah...
[post=159539]Quoted post[/post]​

arkadaşlar demedi demeyin. n serisinin hangisini alırsanız alın konuşurken dikkat edin karşı tarafa da söyleyin fazla bağırmasın. hele hele telefonda kavga felan hiç etmeyin. hoparlörden çıkan o titreşimle telefon felan patlayabilir yani.

ya bu nokia çok mu sapıttı acaba. telefonda titreşim yoksa zil sesi de düşüktür. nasıl telefon bu ya. kafayı yemişler bunlar :P :artı: :off:
[post=163564]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

titreşimle telefon sesinin dusuklugu arasında nassı bi baglantı kurdun anlamadım :wacko:

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ayyyyyy ne bicim tel bu bole yaw walla bende sonynin foto makinesi war carl zeiss vario tessar falan onlardan war yere dustu bisey olmadı
bilmiyom bu tel nasıl ama adamlar etkilenir diye titresim bile koymamıs sacmalıktır yaw

PHI

PHI

Üye
doğrusu telefonu elime almadan önce ilk bakacağım şey titreşim diye aklımdan geçiriyordum
fakat elime alınca bütün herşeyi unuttum
şunlara şunlara bakacağım diye kendimce liste yapmıştım
ama telefonun karizması yüzünden bir anda hepsini unutuvermişim kusuruma bakmayın
yakında bir n90 daha geçebilir elime o zaman bakarım titreşimine
bazı yerlerde titreşim var bazı yerlerde yok deniyor
benim de kafamı kurcaladı :S

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gsmarena titreşim yok yazıyor... :(

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Genellikle titreşim yok yazan yerleri gördüm ve titreşimin olduğunuu yazan biryere de rastlamadım. :(

teomanonur

Üye
    Konu Sahibi
bende titreşim olduğunu yazan yerler gördüm zaten kafamı kurcalayanda bu oldu..

tofy

Üye
titreşim olmaması kötü hemde insan nazikliğini düşünüp tedirgin oluyor

eaglepaw

Üye
fuarda gördüm benc çok kaba telefonlar yaww :( :( :(

Caine

Caine

Üye
ne olursa olsun güzel tlfnlar ama keşke keşke titreşimi olsaydı. ama vardır bi bildikleri yani, nokiadan dandik tlf kolay kolay çıkmaz

tsubasa

tsubasa

Üye
Ya eskiden 5110,3210 a falan titreşimli pil takarlardı,acaba n90da takılırmı :P :D :P

Şaka bi yana titreşim problemini titreşimli bt kulaklık la çözmüşler,tabi nekadar kullanışlı olduğu size kalmış...

PHI

PHI

Üye
Originally posted by tsubasa@Sep 13 2005, 05:04 AM
Ya eskiden 5110,3210 a falan titreşimli pil takarlardı,acaba n90da takılırmı :P :D :P

Şaka bi yana titreşim problemini titreşimli bt kulaklık la çözmüşler,tabi nekadar kullanışlı olduğu size kalmış...
[post=164451]Quoted post[/post]​
titreşimli batarya üretirlermi bilmem amam titreşimlki kulaklık işi bana saçma geldi
telefon çalınca kulağım titrerse beyin travması geçirebilirim :D

ibonline

ibonline

Üye
cok kaba bir tel baksana kapagı kapalıyken bile nerdeyse 660 kadar sahsım olarak söylüyorum n serisi icinde gözüme kestirdiğim tel n70 dir insallah alırım

PHI

PHI

Üye
Originally posted by ibonline@Sep 13 2005, 10:35 AM
cok kaba bir tel baksana kapagı kapalıyken bile nerdeyse 660 kadar sahsım olarak söylüyorum n serisi icinde gözüme kestirdiğim tel n70 dir insallah alırım
[post=164490]Quoted post[/post]​
biraz büyük ama ele tam oturuyor
mesela 6600 ı ele alınca bi kabalık hissediyorsun
ama N90 da bu yok ;;)

katibim

katibim

Üye
ya bu titreşim ne işe yarıyor ben hiç kullanmıyorum ısrarla titreşime niye taktınızki?

PHI

PHI

Üye
Originally posted by katibim@Sep 13 2005, 11:03 AM
ya bu titreşim ne işe yarıyor ben hiç kullanmıyorum ısrarla titreşime niye taktınızki?
[post=164508]Quoted post[/post]​
e bu da farklı bi yaklaşım açısıdır
ben de kullanmam ama titreşimi
bazı durumlarda lazım olur :)

free

free

Üye
kesinlikle n90 övülecek kadar güzel değil
1-titreşim yok
2-radyo yok
3-teknolojinin gelişimine ayak uyduramayıp yerinde saymış symbian kullanıyor
4-tek artısı video o kadar
5-1500 değil 750ytl eder bilemedin 850 kimse gidip bu alete para vermesin ,yazık

PHI

PHI

Üye
Originally posted by free@Sep 13 2005, 11:12 AM
kesinlikle n90 övülecek kadar güzel değil
1-titreşim yok
2-radyo yok
3-teknolojinin gelişimine ayak uyduramayıp yerinde saymış symbian kullanıyor
4-tek artısı video o kadar
5-1500 değil 750ytl eder bilemedin 850 kimse gidip bu alete para vermesin ,yazık
[post=164517]Quoted post[/post]​
kesinlikle katılmıyorum dostum
symbianın en üst versiyonu kullanılıyor şu anda 8.1
görmüş olduğum en iyi symbian n90da şu anda ;;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt