<div class='quotetop'>(Gokhan43 @ Jan 5 2006, 08:19 PM) [post=245942]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Düz kamera işte yaw , hiç bişe yok
[/b][/quote]
O FPS farkıda karanlık ve iç mekan çekimlerinde kendini belli ediyor, gündüz açık havada dış mekan çekimlerinde pek fark olmaz 15 ile 30 FPS arasında..
Evet..D600 Karanlık ortamda 10 FPS ye kadar düşebiliyor.Ama dışarda giden bir arabanın kalitesini rahatlıkla gösteriyor. N70 alacaklar bunuda düşünsünler iç çekimde 5 FPS'ye kadar düşebilir
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR @ Jan 5 2006, 10:58 PM) [post=246067]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet..D600 Karanlık ortamda 10 FPS ye kadar düşebiliyor.Ama dışarda giden bir arabanın kalitesini rahatlıkla gösteriyor. N70 alacaklar bunuda düşünsünler iç çekimde 5 FPS'ye kadar düşebilir
[/b][/quote]
arkadaslar fotografları karsılasstıralım kim ne iyi diyosa ceksin koysun isterseniz işte 2- 3 gun once gece cektigim fotograf bakalım hangisi iyi ben n70 demiyorum tabiki sonucu gozle gorup karar vermek lazm. bu arada fotografı cekerken makineyi biraz salladım galiba linke tıklarsanız fotografın orjinal cekilmis halini gorebilirsiniz. yorumlar????
özellik olarak n90-w900 arasında seçim yapmalısın derim
ama fiyat/perfornmansta k750-w800
video ve symbian gibi isteğine göre tercihini şekillendirirsin