N9 vs Lg Optimus Black 2x

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo mu n9 mu arkadaşlar fiyat olarakta bakın:)?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Yine been :ehe
N9 tabiki hacı,neo şöyle nerden baksan 1100 lira falan olur özellikleri güzel bir cihaz
Ama N9 çok çok baska benim düsüncem bu yönde N9'un fiyatı 16Gb ile 1200 falan olur :oke:

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar n9 ve optimus un sar değeri hakkında bilgisi olan varmı?

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N9 :)

fireman87

fireman87

Üye
Bu iki telefon kıyaslanamaz arkadasım bi kere telefon üretiliş tarihleri farklı, 2x'de nvidia tegra 2 işlemci var ve çok kaliteli bi smartphone bana göre türkiyeye gelirsede alabilirsen iyi olur. Tavsiyem 2x'tir.

pRime.

pRime.

Üye
işlemcide ve gpuda zaten optimus iyi ama sistem performansında hızda falan karşılaştırın bence.

berkcombil

Üye
Yahu deli gibi N9'u karşılaştırmadığınız telefon kalmadı.Bir kere N9'un çift çekirdekli telefonlarla karşılaştırılması tamamen yanlış.Arada dağlar kadar performans farkı var.MeeGo desen kaç uygulaması varmış ki Androidle rekabet edecekmiş:aha:N9 sadece ezelden beridir Nokia kullanıp da Nokia'dan başka bir telefon kullanmayı göze alamayan paralı arkadaşlar için bir telefon:ehe

pRime.

pRime.

Üye
Yahu deli gibi N9'u karşılaştırmadığınız telefon kalmadı.Bir kere N9'un çift çekirdekli telefonlarla karşılaştırılması tamamen yanlış.Arada dağlar kadar performans farkı var.MeeGo desen kaç uygulaması varmış ki Androidle rekabet edecekmiş:aha:N9 sadece ezelden beridir Nokia kullanıp da Nokia'dan başka bir telefon kullanmayı göze alamayan paralı arkadaşlar için bir telefon:ehe
yapma ya, sizin orda kaça satıyorlar n9u? :ehe

----------Eklendi @ 12:19:48 ---------- Yazıldı @ 12:18:39 ----------

androidi her türlü ezer geçer hiç merak etme :oke: olay uygulamada bitmiyor he çok uygulama istersen kurarsın andoid uygulamalarını :aha:

----------Eklendi @ 12:20:10 ---------- Yazıldı @ 12:19:48 ----------

bada falan sandınız herhalde siz bu meegoyu

Uruloki

Uruloki

Üye
yok şu da var serdar haluk abi dediği laf şu kesinlikle 2x i N9 ile karşılaştırmayın 2x rezil oluyor dedi hız konusunda sadece flash sitelerde geçiyor o kadar dedi ki aynı şeyi sensation içinde dedi N9 ile karşılaştırılmayacak cihazlar ki haluk abiye N950 geldi ve üzerinde geliştirici yazılımı olduğu halde süper çalışıyor cihaz

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
yok şu da var serdar haluk abi dediği laf şu kesinlikle 2x i N9 ile karşılaştırmayın 2x rezil oluyor dedi hız konusunda sadece flash sitelerde geçiyor o kadar dedi ki aynı şeyi sensation içinde dedi N9 ile karşılaştırılmayacak cihazlar ki haluk abiye N950 geldi ve üzerinde geliştirici yazılımı olduğu halde süper çalışıyor cihaz
resim video falan koydu mu haluk abi?

Uruloki

Uruloki

Üye
yok sormadım daha doğrusu sorarım bir ara

technoshark

technoshark

Üye
ALLAH ALLAH optimus 2x gelmiyecek diye okumuştum .. nasıl olurda sitede olur.. şaşırdım açıkcası..

ki aynen sitede olduğu gibi optimus 2x türkiyedeyse tabiki optimus 2x al derim, eğer yok ise optimus black almanı tavsiye ederim

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus black kullanıcısı olarak, optimus 2x'i tercih ederim.. bendekinde android 2.2 froyo işlemci olmasına ragmen hızından cok memnunum optimus 2x te çift cekırdek var nasıl bı performans saglıyordur dusunebılıyorum.. tasarım hız ekran kalitesi ve şarj suresı olarak bence en ıyı smartphone'lardan bıtanesı optımus serisi.. tavsiye ederim..

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar optimus 3d ne zaman Türkiye'de olucak arkadaşlar?

Ocean258

Ocean258

Üye
bır kac ay ıcınde olur herhalde... cok merak edıyorum onuda gercekten.. onunla ılgılı bı haberde baktımda ozellıklerıne tasarımına falan gercekten super telefon yapmıslar gozluksuz 3D ızlemek nasıl bırsey merak ettım valla htc de cıkartmıs galıba ona benzer bı telefon oda 3D

buket2

buket2

Üye
kesinlikle optimus 2x:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bır kac ay ıcınde olur herhalde... cok merak edıyorum onuda gercekten.. onunla ılgılı bı haberde baktımda ozellıklerıne tasarımına falan gercekten super telefon yapmıslar gozluksuz 3D ızlemek nasıl bırsey merak ettım valla htc de cıkartmıs galıba ona benzer bı telefon oda 3D

HTC Evo 3D'den bahsediyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt