pRime. Üye bu arada biraz gereksiz bir bilgi olacak ama n9 ile ilgili yeni bir şey keşfettim, ekran 10 parmağa kadar multitouch destekliyor.
bu arada biraz gereksiz bir bilgi olacak ama n9 ile ilgili yeni bir şey keşfettim, ekran 10 parmağa kadar multitouch destekliyor.
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: bu arada biraz gereksiz bir bilgi olacak ama n9 ile ilgili yeni bir şey keşfettim, ekran 10 parmağa kadar multitouch destekliyor. Genişletmek için tıkla ... Yok artık
pRime.' Alıntı: bu arada biraz gereksiz bir bilgi olacak ama n9 ile ilgili yeni bir şey keşfettim, ekran 10 parmağa kadar multitouch destekliyor. Genişletmek için tıkla ... Yok artık
pRime. Üye [ENGİN];5975589' Alıntı: Yok artık Genişletmek için tıkla ... evet bir tane uygulamayla deneme şansım oldu ancak parmaklarımın tamamını ekrana sığdıramadım. 7 parmak birden çalıştı. sanırım 3 tane daha gider.
[ENGİN];5975589' Alıntı: Yok artık Genişletmek için tıkla ... evet bir tane uygulamayla deneme şansım oldu ancak parmaklarımın tamamını ekrana sığdıramadım. 7 parmak birden çalıştı. sanırım 3 tane daha gider.
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: evet bir tane uygulamayla deneme şansım oldu ancak parmaklarımın tamamını ekrana sığdıramadım. 7 parmak birden çalıştı. sanırım 3 tane daha gider. Genişletmek için tıkla ... Hangi uygulamayla denedin Serdar
pRime.' Alıntı: evet bir tane uygulamayla deneme şansım oldu ancak parmaklarımın tamamını ekrana sığdıramadım. 7 parmak birden çalıştı. sanırım 3 tane daha gider. Genişletmek için tıkla ... Hangi uygulamayla denedin Serdar