N9 Torrent Acil Yardım Pls...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t_a_k_ii

Üye
    Konu Sahibi
N9 Torrent Acil Yardım Pls...
Arkadaşlar N9 aldım ancak bi türlü torrent için pro bulamadım...MeeTor die bi pro var linkler ölü,Nokia Ovi de var oda ücret li Kredi kartı numarası fln istiyo...Sanırım Iphone daki gibi aylık ödeme için.Torremt progarı olan varsa veya önereceği başka bi program,yöntem bilen varsa yardımcı olursa,linkini atarsa minnettar olurum.

dawid

dawid

Üye
ustadim rica etsem nasil calistigini anlatabilirmisin kurdum ama cozemedim

pRime.

pRime.

Üye
ustadim rica etsem nasil calistigini anlatabilirmisin kurdum ama cozemedim

şöyle çalışıyor. atıyorum internetten bir torrent dosyası indirdin (cepten veya bilgisayardan). programı açınca torrent dosyasını bulmak için sağ alttaki artı (+) tuşuna bas. sonra telefonuna attığın dosyayı bul ve ona tıkla. torrent dosyasının inmeye başlaması lazım.

korhan06tr

korhan06tr

Üye
Kurulup yüklendikten sonra torrentleri 10 kb hızında indiriyo rezalet bence soğudum n9 dan ıphone gibi yapmışlar yok kredi kartı tanıt yok uygulamasını bul müzik, resim ve video da gönderemiyorsun diğer telefonlara... n96 cazip geldi bana ...
Duruma bakılırsa n96 alınır ancak nokia dan ...:kotu:

dawid

dawid

Üye
eywallah sagolasin

pRime.

pRime.

Üye
Kurulup yüklendikten sonra torrentleri 10 kb hızında indiriyo rezalet bence soğudum n9 dan ıphone gibi yapmışlar yok kredi kartı tanıt yok uygulamasını bul müzik, resim ve video da gönderemiyorsun diğer telefonlara... n96 cazip geldi bana ...

duruma bakılırsa telefonu hiç kullanmamışsın. :kotu:

• Beğen
Tepkiler: frankendream
cozturk

cozturk

Üye
şifo

GodMode

GodMode

Üye

N96 dedi çıktı beyler :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
korhan06tr

korhan06tr

Üye
N96 dedi çıktı beyler :)

GodMode kardeş ya da ali kardeş,

Biz o telefonu t_a_k_ii ile beraber aldık telefonu gerçekten de iphone a benzetmişler !!! Tamam biraz kurcaladıktan sonra bulduk resim ve video gönderme özelliği varmış ama hala alınacak bi telefon değil ıphone gibi olmasa belki alınabilirdi... Maalesef Iphone dan kopyalanmış gibi ... Dediklerimi telefonu kullananlar ileride anlayacaklar ...

Ve bu arada N96 dememin sebebi bana göre yeterli bir telefon olması tabi sizi bilemem...

Herkese iyi forumlar!

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
güzel kardeşim sen meego kullandın mı ne iphone kopyası :) menüsü için öyle diyor olabilirsin, fakat örnek veriyorum bir android daha çok benziyor iphone'a. Örneğin menü stili, sağa kayarak ilerlemesi, alttaki sabit butonlar, tarayıcısı, tarayıcı sekmeleri, mesajlaşma baloncukları, kameradaki objektif butonu ve daha fazlası. :)

pRime.

pRime.

Üye
Telefonu hayatında kullanmamış bireyler n9'u iphone'a benzetiyor.

korhan06tr

korhan06tr

Üye
...

pRime.

pRime.

Üye
:zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: NUD

devel-su

Üye
N9'da bluetoothla dosya transferi mevcut, bir özellik siz yapamayınca yok olmuyor.

NUD

NUD

Üye
Telefonu kullanamayan arkadaşlar en azından kullanmaya çalışın aciz olarak görüyorum sizi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt