n9 terminal ve alsamixer ses ayarı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ferit.61

ferit.61

Üye
Ysr_123.
Aynı hata bende de oldu, bir kaç yerden araştırdım ve cevabı şu : İnternete bağlı kal, bağlantın açık olsun. girdikten sonra kendisi bir kaç birşeyler indiriyor küçük denEbilecek boyutta ve sonra aktif oluyor ve tüm menüler çıkıyor. Bir denemede olmazsa bir kaç defa programa gir çık olacaktır. Zaten bir kere yaptığında bu olayı bir daha bu hatayı almadan direkt başlayacak.

t_a_k_ii

Üye
terminal ile ses seviyesini yükselttiğinde bi süre sonra ses eski halini alıyo...Qtweak ile yaptığında da aynı durum söz konusu...Default ses %66 olduğu için belkide temelli değiştirilemiyor.Yokmu bunun çözümünü bulabilen arkadaşlar tel cebimde çalıyo duymuyorum o derece...

muraty_55

Üye
kardeslerim googlede gtweak arayin talkmaemo cikoyor orda son versiyon war ben prime kardesimin dedigi gibi yaptim gtweak a rootme yaz butun teli tariyor sonra s yazip ses ayari cikiyor orayada 4 yazip en yuksegi seciyoz sonra yes yazip cikiyoruz islem tamam

- - - Eklendi - - -

arkadaslar sizce ses yuksek olunca hoparlor patlayabilirmi yada ses karti yanarmi?

merhbalar n9 aldık ama ses cıkmıyor cıhazdan arayanları duymuyorum bıle cihaza yazık olucak en sonunda bu qtweak ı buldum ındırdınpc ye ama telefonun Mydocs klasorune atmam gerekıyormus naısl yapıcam bulamadım bır turlu yardımcı olur musunu lutfen ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazadan dosya kutusu veya başka bir dosya yöneticisi uygulaması indırmen gerekir.pc'yı depolama modunda baglarsan direk mydocs klasörü açılır

qarejmaa

Üye
arkadaşlar çok yardımcı olamk isterdim ama yeni kullanıcıyım link veremiyorum youtube ye girin Nokia N9 sound terminal diye tartın ilk video o videodakileri yapın çıkarken esc ye basın yoksa kaydedip çıkmaz telefonu kpayıp açınca geri sesi kısılır yani kaydedip çıkmak lazım. vidonun içriğine bakın videonun latındada anlatımı var ve ingilizce tabi translate de evirin ne demek istediğimi anlıcaksınız

scorpion11

scorpion11

Üye
Arkadaşlar bu yöntemi deneyenler sorunla karşılaştı mı? Meego türkiye forumunda ses yükselttikten sonra birisi aradıgında telefonun sesi çıkmıyor diye bir yorum var.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben daha evvelden yaptığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Üst Alt