N9 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
düşünmeden atarım n9 icin:)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bende atarım :D ama çöpe olmıcağından eminim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Olsunda n9 gibi çöpüm olsun

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
eRdaL.

eRdaL.

Üye
mutlaka öyle bizim icin asla çöp olamaz her hali ile n9 ama malum arkadaşlar icin her açıdan çöp görecekler simdi bide çöp tü degildi tartışması yapmayalım:)

nonamex

Üye
Son Symbian'lı üst sınıf telefonun hali ortada, Son Meegolu üst sınıf telefondan da hayır gelmeyecek.

Nokia telefonu çıkartır, ondan sonra şimdinin annası gibi alanlar meego 1.3 güncellemesi diye beklemeye başlar. Ne zaman çıkaracaktı lanet nokia :off: diye sövmeye saymaya başlarlar :ehe Android iyice uçuşa geçmiştir tabi. Android kullananlar Nokiacılarla alay etmeye başlar. İyice kıyamet kopar falan :ehe Seneye eğlenceli olacak Meego bölümü

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01 ve .:ÇAĞLAR:.
eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadaşım android daha iyi yok alırsa n9 a yükleriz onu kullanırız bizim icin sorun olmaz n9 daki işletim sistemi yeterki elimizde olsun

franzliszt

franzliszt

Üye
Son Symbian'lı üst sınıf telefonun hali ortada, Son Meegolu üst sınıf telefondan da hayır gelmeyecek.

Nokia telefonu çıkartır, ondan sonra şimdinin annası gibi alanlar meego 1.3 güncellemesi diye beklemeye başlar. Ne zaman çıkaracaktı lanet nokia :off: diye sövmeye saymaya başlarlar :ehe Android iyice uçuşa geçmiştir tabi. Android kullananlar Nokiacılarla alay etmeye başlar. İyice kıyamet kopar falan :ehe Seneye eğlenceli olacak Meego bölümü

sen bir bulaşsana maemo bölümüne bak ne oluyor :naughty:

• Beğen
eRdaL.

eRdaL.

Üye
yani şimdiden bulasa bilirsin öyle bi bölüm var n900 le bi antreman yapın ön bilginiz olur:)

Uruloki

Uruloki

Üye
android 3 şuan mevcut ama tabletler için google ın demesine göre cep telefonları için çıkmayacak ve meego da şuan alien dalvik olayk kesinleşti yani bu da şöyle birşey demek oluyor 80000+190000 etti sana 270000 uygulama eee ne oldu

pRime.

pRime.

Üye

Koçum sunu anla bi kere meegoya güncelleme gelmese bile geliştiriciler kendi çabalarıyla bişey yaparlar yani desteksiz asla kalmaz ayrıca uygulama sayısıda androıd saolsun baya iyi:oke:

----------Eklendi @ 21:51:29 ---------- Yazıldı @ 21:50:55 ----------

sen bir bulaşsana maemo bölümüne bak ne oluyor :naughty:

:ehe:ehe

----------Eklendi @ 21:53:01 ---------- Yazıldı @ 21:51:29 ----------

utancından giremiyoki her girdiğinde gözü yaşlı çıkıyo garip:aha:

:aha: :ehe

• Beğen

nonamex

Üye
Maemo bölümüne girmem, ölünün arkasından konuşmamayı sevmem :ehe

pRime.

pRime.

Üye

eRdaL.

eRdaL.

Üye
hala ayni seyleri söylüyorsunuz arkadaşlar yazılanlardan hic mi bisey anlamıyorsunuz gidin kumda oynayın bari

nonamex

Üye
N8'in 1 ghz'lik telefonlardan hızlı olduğunu söyleyenlere de laf anlatılmıyor ki.. Şu at gözlüğünü çıkartın artık yahu :ehe Adamın karşısına video koyuyorsun, adam gidin okuyun diyor, 2 satır yazı yazınca N8 daha hızlı oluyor , meego ömrüne ömür katıyor zaten :D

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01 ve .:ÇAĞLAR:.
_ardaa

_ardaa

Üye
hiç değişmeyeceksin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben n8 in hız yönünden iyi olmadığını düşünüyorum ama verdiğim paraya alabileceğim en iyi telefon olduğunuda biliyorum.n8 in herşeyi,her özelliği var ama fazla hızı ve de fiyatı yok..iphone 4 ün hızı ve fiyatı çok iyi ama fazla özelliği yok.ben n8 imi gerçekten severek kullanıyorum ha imkanım olsa n8 imin yanında birde galaxy s2 veya iphone 4 üm olsun isterdim.

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze
Takipçi Satın Al

Üst Alt