N9 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
telefonda herşey sadece donanım yada sadece yazılım değil, donanım, yazılım, işlevsellik bunların hepsi bir bütündür meego video'dan harika bir işletim sistemine benziyor, donanım da sanırım ilk meego'lu sistem için hiç fena değil herşeyi 12mp kamera yada 30fps video kaydı olarak görmemek lazım yada çift çekirdek işlemci gözüyle de bakmamak lazım, mevcut donanımı gayet güzel bence ki n900'ün neler yaptığını öğrendikten sonra bu cihazı tahmin dahi edemiyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
oh be sonunda maemo lu n9 çıktı eqer türkiyeye gelirse bu telefon n900 gibi olmasaa kesin olarak kaçırmam ön sıparişini bileveririm

moondial

Üye
arda, uroloki keşke nokiada da sizin gibi nokia ya sahip çıkan insanlar olsa.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadaşlar sahip lik degil gerçekleri söylüyorlar herkez gerçeklerden bahset se bu tartışmalar olmaz zaten

hoss

hoss

Üye
tasarımı ve özellikleri güzel ben begendim , ancak buda n900 gibi olmaz inşallah ve fiyatı uygun tutarlarsa baya alan olur

eRdaL.

eRdaL.

Üye
mutlaka gelir diye düsünüyorum türkiye'ye

Uruloki

Uruloki

Üye
merak etmeyin büyük ihtimalle gelecek zaten N900 deneysel bir cihazdı ayrıca güç müç diyonuzda cihazın ilk inceleme videolarında adam 720p videoyu eliyle çekiyor ve video devam ediyor ee gösterin bana o kadar güçte bir android yok maalesef gösteremezsiniz bu cihaz çok fena geliyor merak etmeyin dün twitterda trend topic oldu ve aşırı yükleme nedeniyle twitter çöktü millet bunu konuşuyor nokia hatalarından ders çıkarmaya başladı

_ardaa

_ardaa

Üye
elop'u kovsunlar meego ile yoluna devam etsin nokia, n8'e multi boot yapsak s^3 yanına da meego süper olur ben sevdim bu işletim sistemini.

saruman_me

saruman_me

Üye
elop'u kovsunlar meego ile yoluna devam etsin nokia, n8'e multi boot yapsak s^3 yanına da meego süper olur ben sevdim bu işletim sistemini.
abi süper bi işletim sistemi bu büyük sükse yapıcak inanıyorum annayla meego karışımı süper bi ambiyans katmış cihaza..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
1200,1300 civari bi fiyatla çıkarmı ben bu aralarda tahmin ediyorum

_ardaa

_ardaa

Üye
abi süper bi işletim sistemi bu büyük sükse yapıcak inanıyorum annayla meego karışımı süper bi ambiyans katmış cihaza..

bende çok sevdim wp7 mango hiç bana hitap etmiyor gördüm videosunu beleşe verseler almam ama bu sistem gerçekten değer, umarım nokia da bunun farkındadır da bırakmaz bunu hakkatten süper ambiyans olmuş bayıldım resmen sisteme.

bu arada sanki anna'dan sonra gelecek güncelleme ile s^3 biraz buna benzeyecek gibi.

nonamex

Üye
Çıktıktan 4-5 ay geçmeden öldürseler almam, N8 aldım 2 hafta sonra Symbian'ı bırakıyoruz açıklaması geldi hergün 1-2 tane oyun çıkıyordu tak diye kesildi..

pRime.

pRime.

Üye

+++

----------Eklendi @ 14:20:38 ---------- Yazıldı @ 14:17:51 ----------

Çıktıktan 4-5 ay geçmeden öldürseler almam, N8 aldım 2 hafta sonra Symbian'ı bırakıyoruz açıklaması geldi hergün 1-2 tane oyun çıkıyordu tak diye kesildi..

Sana da bisey beğendiremiyoruz...

pRime.

pRime.

Üye
Aldığım telefonun elinde patlaması hoşuma gitmiyor kusura bakmayın ama.

Bu patlamaz merak etme:oke: senin beğendiğin işletim sistemlerinin tümünden iyi bir sistem kullanıyor.

nonamex

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt