mert_1047
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tatil dolayısıyla pek takip edemiyorum takip eden arkadaşlarında belirttiği gibi alpha 4'ü sunmuş e-yes. Tahminim alpha 4'ün android 4.1 ile sunulmasıydı anlaşılan o ki gene 4.0.4 ile sunuldu. Minör ve majör bug fixler gelmiş alpha 3'e nazaran. Birazdan kuracağım izlenimlerimi belirtirim. Beta yada bir sonraki alpha sürümü Android 4.1 Jelly bean olarak sunulabilir çünkü geçenlerde bir tweeti buna dairdi.
Birde cihazı pr 1.3'e güncellemeyi düşünüyorum bakalım şimdilik bu şekilde deneyelim. Pr 1.3 içinde kurulum aktarılmış.
ne 10 dk tam 15:41 surdu
bensiz nasıl sohbet yaparsınız?
Viberi aç senlede yapalım
Viberi aç senlede yapalım
gelecekti bi araSymbian'da Viber yok demi?Ben de açıyım desem.
http://www.meegoturkiye.org/forum/n9-i%C3%A7in-nitdroid?page=1#comment-14872 linkte galaxy s2 ye fark atmış ama ikisindede android 4 yüklü grafik skoru n9daha fazla. Buna ne demeli.
Evet arkadaşlar e-yes yeni attığı tweetde cihaza Android 4.1 Jelly Bean yüklemiş olduğunu gösterdi bir sonraki nitdroid sürümü Android 4.1 tabanlı olabilir
Performansi hakkinda bilgi vermis mi ?
4.1 in performansini cok merak ediyorum.
Attığı bir başka tweetde N9'da Jelly Bean harika duruyor demiş. Başka bir bilgi yok şimdilik.
Görsel olarak harika, insallah performans olarakta harikadir,
Görsel olarak harika, insallah performans olarakta harikadir,
sanki eski hali performans'ta çok kötüymüş gibi konuşuyorsun Hakan. ben gördüm ve orjinal android cihazları kadar iyi çalışıyor.
Nerdeyse butun gecis efektleri takiliyordu Serdar izledigim videolarda alpha 4ile duzelttiyse bilemeyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?