Sadece Ban atar çekilirdim Laf Etmeye Bir Hakkı Yoktu Ve Sizin Konuyla Ne Alakanız Var Tam Anlamadım .[ENGİN];6266883' Alıntı:Hala üslübün aynı değişmemiş bu güne kadar MeeGo bölümünde bu tarzda bişey yaşanmadı sebebini birazda kendinizde arayın!
O cümleleri kuran sen veya bir başkası olması hatanızı örtmez,Kaldı ki hesabınızı kimin kullandıgını mod'da olsa bilemez.
Şimdi mod arkadaşı suçlamadan önce kendinize bir sorun aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız?
Çok Yanlış Anlıyorsun Beni Saygım Var Bir Kural Çerçevesindesin Anlıyorum Ama ''Sivil Hayattada Bu Üslupla '' Geçen Cümle Pek Hoş Olmadı Biz Burda Hep Beraberiz Kalbimi Kırmana Gerek Yoktu Anlatmak İstediğim Bu
size verdiğim cezayı haksız buluyorsanız üst yönetime şikayette bulunabilirsiniz,sizin kadar bizim eylemlerimiz de denetleniyor merak etmeyin. İkincisi benim yazdıklarımda yanlış bir şey gören varsa yine adminlere pm yolu ile de şikayet edebilir ama ben üslubumda hakaret sertlik vs görmüyorum,durumu izah ettim.. Ayrıca yorumun yanındaki avatarda kadircem yazıyorsa benim için ve tüm yönetim için o kişi kadir cem dir şifreniz kendi sorumluluğunuzda olan birşeydir.. İyi forumlar.
Abi Sendemi Konularımı Kapatın Derken Selzeniş Değil Gerek Kalmdı Forum Temiz Olsun Diye Demiştim . Sadece Ben Sizi Abi Bildim Ama Sizde İlk Fırsatta Banı Vurdunuz Teşekkürler Diyorum Abim Kapatalım Bu konuyu gerekli kişilerden özür dilediğimi düşünüyorum.Sorun yok ayrıca belirtmeliyimki burası bir forumdan çok dayanışma platformuda diyebiliriz.Uslup ve konularda bir sıkıntı yada sizi rahatsız eden bir husus olduğunda bu Admin yada mod farketmez bildirebilirsiniz.Sizi yada sizleri azarlar gibi uslup kullandığını ancak ozaman daha rahat görebiliriz.Foruma girmiyorum silin konularımı yada gelmem gibi selzenişlerde bulunmanız doğal olmakla birlikte tercihinizdir.Biz bizleri tercih eden kişi yada kişilerle elimizden geldiğince bildiklerimizi paylaşmaya ve yardımcı olmaya devam ediyor olacağız.
Saygılarımla
Benim Açtığım Nitdroid Konularını Kapatabilirsin . Demek İstedim Ama pardon Başkalarıda Faydalansın konulardan Teşekkür Ederim Nextman (Admin)![]()
Meego forumu kalabalık bir forum değil o yüzden açtığın konular kaybolup gitmez ayrıca fikir ve bilgi sahibi olanlar direk konuya yazmakta, yardımcı olmakta. O yüzden birden fazla konu açmak yerine tek bir konuda merak ettiklerini (ki neredeyse tamamı nitdroid hakkında) sorup yardım alabilirsin. Hem bir daha o bilgiye ihtiyacın olduğunda tek tek konu aramaktansa tek bir konuya girip aradığını hızlıca bulabilirsin.
iyi forumlar.
Wp Portu mevcutmu ?
Wp Portu mevcutmu ?

istanbul'da cihaza flash atip yeniden nitdroid ve nemo kurulumu yapacagim. eger ki denemeye deger birseyse burada detayli anlatim yaparim.