N9 Nitdroid dosya yöneticisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
N9 Nitdroid dosya yöneticisi ?
Arkadaşlar Nitdroid i kurdum oyunları attım ama kuramıyorum sebep ise dosya yöneticisi yokk ve wifi çalışmıyor .s ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
wifi calisiyor. wifi manager diye bir program var onu indir ve kur. ikincisi baglanirken baglantiyi baglan diyerek tanitma kendin tum herseyi manuel ekle bu sayede calistirabilirsin wifiyi. baglandiktan sonra da wifi manager tarzi bir program ile mevcut baglantini kaydet. sorun yasamazsin.

- - - Eklendi - - -

dosya yoneticisi icin de xplore'yi kurabilirsin magazadan.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Cem
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hala üslübün aynı değişmemiş bu güne kadar MeeGo bölümünde bu tarzda bişey yaşanmadı sebebini birazda kendinizde arayın!
O cümleleri kuran sen veya bir başkası olması hatanızı örtmez,Kaldı ki hesabınızı kimin kullandıgını mod'da olsa bilemez.
Şimdi mod arkadaşı suçlamadan önce kendinize bir sorun aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

size verdiğim cezayı haksız buluyorsanız üst yönetime şikayette bulunabilirsiniz,sizin kadar bizim eylemlerimiz de denetleniyor merak etmeyin. İkincisi benim yazdıklarımda yanlış bir şey gören varsa yine adminlere pm yolu ile de şikayet edebilir ama ben üslubumda hakaret sertlik vs görmüyorum,durumu izah ettim.. Ayrıca yorumun yanındaki avatarda kadircem yazıyorsa benim için ve tüm yönetim için o kişi kadir cem dir şifreniz kendi sorumluluğunuzda olan birşeydir.. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun yok ayrıca belirtmeliyimki burası bir forumdan çok dayanışma platformuda diyebiliriz.Uslup ve konularda bir sıkıntı yada sizi rahatsız eden bir husus olduğunda bu Admin yada mod farketmez bildirebilirsiniz.Sizi yada sizleri azarlar gibi uslup kullandığını ancak ozaman daha rahat görebiliriz.Foruma girmiyorum silin konularımı yada gelmem gibi selzenişlerde bulunmanız doğal olmakla birlikte tercihinizdir.Biz bizleri tercih eden kişi yada kişilerle elimizden geldiğince bildiklerimizi paylaşmaya ve yardımcı olmaya devam ediyor olacağız.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6266883' Alıntı:
Hala üslübün aynı değişmemiş bu güne kadar MeeGo bölümünde bu tarzda bişey yaşanmadı sebebini birazda kendinizde arayın!
O cümleleri kuran sen veya bir başkası olması hatanızı örtmez,Kaldı ki hesabınızı kimin kullandıgını mod'da olsa bilemez.
Şimdi mod arkadaşı suçlamadan önce kendinize bir sorun aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız?
Sadece Ban atar çekilirdim Laf Etmeye Bir Hakkı Yoktu Ve Sizin Konuyla Ne Alakanız Var Tam Anlamadım .

- - - Eklendi - - -

size verdiğim cezayı haksız buluyorsanız üst yönetime şikayette bulunabilirsiniz,sizin kadar bizim eylemlerimiz de denetleniyor merak etmeyin. İkincisi benim yazdıklarımda yanlış bir şey gören varsa yine adminlere pm yolu ile de şikayet edebilir ama ben üslubumda hakaret sertlik vs görmüyorum,durumu izah ettim.. Ayrıca yorumun yanındaki avatarda kadircem yazıyorsa benim için ve tüm yönetim için o kişi kadir cem dir şifreniz kendi sorumluluğunuzda olan birşeydir.. İyi forumlar.
Çok Yanlış Anlıyorsun Beni Saygım Var Bir Kural Çerçevesindesin Anlıyorum Ama ''Sivil Hayattada Bu Üslupla '' Geçen Cümle Pek Hoş Olmadı Biz Burda Hep Beraberiz Kalbimi Kırmana Gerek Yoktu Anlatmak İstediğim Bu

- - - Eklendi - - -

Sorun yok ayrıca belirtmeliyimki burası bir forumdan çok dayanışma platformuda diyebiliriz.Uslup ve konularda bir sıkıntı yada sizi rahatsız eden bir husus olduğunda bu Admin yada mod farketmez bildirebilirsiniz.Sizi yada sizleri azarlar gibi uslup kullandığını ancak ozaman daha rahat görebiliriz.Foruma girmiyorum silin konularımı yada gelmem gibi selzenişlerde bulunmanız doğal olmakla birlikte tercihinizdir.Biz bizleri tercih eden kişi yada kişilerle elimizden geldiğince bildiklerimizi paylaşmaya ve yardımcı olmaya devam ediyor olacağız.

Saygılarımla
Abi Sendemi Konularımı Kapatın Derken Selzeniş Değil Gerek Kalmdı Forum Temiz Olsun Diye Demiştim . Sadece Ben Sizi Abi Bildim Ama Sizde İlk Fırsatta Banı Vurdunuz Teşekkürler Diyorum Abim Kapatalım Bu konuyu gerekli kişilerden özür dilediğimi düşünüyorum.
Dilemediğim Varsada Herkes İçinde Özür Diliyorum Hadi İyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bazen yazdiklarimiz anlatmak istediklerimizi yansitmayabilir bu nedenle biraz sakin dusundugunde dogru cumleleri secebilirsin.Saygini ve uslubunu anliyorum bu nedenle sadece mesajini sildim farkli bi durum yok .Saygılarımla

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Benim Açtığım Nitdroid Konularını Kapatabilirsin . Demek İstedim Ama pardon Başkalarıda Faydalansın konulardan Teşekkür Ederim Nextman (Admin) :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Benim Açtığım Nitdroid Konularını Kapatabilirsin . Demek İstedim Ama pardon Başkalarıda Faydalansın konulardan Teşekkür Ederim Nextman (Admin) :)

Rica ederim birbirimize her zaman anlayışla yaklasmaliyiz keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Cem
pRime.

pRime.

Üye
Meego forumu kalabalık bir forum değil o yüzden açtığın konular kaybolup gitmez ayrıca fikir ve bilgi sahibi olanlar direk konuya yazmakta, yardımcı olmakta. O yüzden birden fazla konu açmak yerine tek bir konuda merak ettiklerini (ki neredeyse tamamı nitdroid hakkında) sorup yardım alabilirsin. Hem bir daha o bilgiye ihtiyacın olduğunda tek tek konu aramaktansa tek bir konuya girip aradığını hızlıca bulabilirsin.
iyi forumlar.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Meego forumu kalabalık bir forum değil o yüzden açtığın konular kaybolup gitmez ayrıca fikir ve bilgi sahibi olanlar direk konuya yazmakta, yardımcı olmakta. O yüzden birden fazla konu açmak yerine tek bir konuda merak ettiklerini (ki neredeyse tamamı nitdroid hakkında) sorup yardım alabilirsin. Hem bir daha o bilgiye ihtiyacın olduğunda tek tek konu aramaktansa tek bir konuya girip aradığını hızlıca bulabilirsin.
iyi forumlar.
:tşk: Wp Portu mevcutmu ?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Başka Ne Portluyabiliriz Önerdiğin Stabil Veya Stabile Yakın Çalışan ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ne portlanir nemo var hali hazirda ama yuklemesi biraz problem (benim bildigim kadariyla) birde firefox var o da nitdroid uzerinden boot oluyor ve calismayan bircok ozelligi var.

bir ara webos'u duymustum ne durumda bilmiyorum. yakinda gelme ihtimali olarak ubuntu mobile ve sailfish olabilir.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
MeeGo Harmattan 1.3 + Easy Debian, Android 4.1.1, Firefox Os, MeeGo Nemo 1.3 Ben Bunları Biliyorum senin sayende Aralarında Hangisini Önerirsin Stabil çalışan özellikle Sesli Görüşmesi Çalışan :d:

1- Jolla Ekibi Sailfish ' i Koyacaklarmı kaynak varmı sağlam bu haberle ilgili ?
2- Ubuntu android üzerinden çalışan bir sitemmi ve ne zaman Gelir ?
3- Bu Yazılımlar Hangi Uzantıları Ve Mağazaları Kullanıyor ?
Kaynaklarını atarmısın özel mesaj ile bana kardeşim ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hicbiri resmi olarak gelmez gelistiricilerin ugraslari sonucunda gelecek. nemo suanda biraz stabil, tam degil 3-4 ayda 1-2 defa guncelleme aliyor daha zamani var uzerinde durulursa belki biseyler olur. ben cihazi nemo'ya cevirip harmattan'i nemo uzerine kurdum, ayni sekilde nitdroidi de kendi kurulumumu onermiyorum harmattan uzerinden boot etmek en mantiklisi.

ubuntu hakkinda bilgim yok ama android uzerinden boot edildigini biliyorum. sailfish hakkinda bilgilerim rpm kullandigi ile alakali fazla bilgiye sahip degilim acikcasi. hepsinin kendi magazalari var. zamanla gelirse hepsini deneriz. tabiki gelistiriciler ile alakali bir durum. nemo haric hicbirinden sesli gorusme beklememek lazim. nemo'da wifi disinda birsey kullanmadim. hatta 3-5 kere kullandim. suan nemo'nun ilk surumu yuklu ve hicbirsey tam stabil degil. suanda yoldayim istanbul'a evime gidiyorum ogrencilik donemim artik bitti. :) istanbul'da cihaza flash atip yeniden nitdroid ve nemo kurulumu yapacagim. eger ki denemeye deger birseyse burada detayli anlatim yaparim.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Demek istediğini anladım şuan en mantıklısı nitdroid ve Meego Ama Nemo yuda merak etmiyor değilim kurulumunda bana yardımcı olurmusun ? kuralım nasıl olcak bakalım ubuntu ve sailfish' i Beklerken deişiklik olur :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bu pazar antalya'ya gidip 1 hafta antalya'da akademik gözlem yapacağım. antalya'ya gidip gelince cihaza flash atıcam. yeni nitdroid ve nemo kurulumu yapacağım. eğer ki değer bişeyse ve kolaysa anlatım yaparım burada.

bu arada akademik gözlem demişken, astrofizik ile ilgili olanınız varsa elimde birkaç tane program var paylaşabilirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt