n9 ne kadar iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azraelazrail

azraelazrail

Üye
okadar uygulama yok ama nitdroid yaparak hem meego hemde androidi kllanabilirsin androidin mağazada zaten yok yok orada tüm istediğin daha fazlasını bulabilirsin. hangi tel çift işletim kullanabiliyo:D meego+android n9da taksitle aldım bana 1100e mal oldu kredi kartına vade farkı aldılar bimexe git bi bak teli kurcala istersen al

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
vazgeçin bu sevdadan güncelleme yok neyi niçin aldıgınızı bilin biraz bilinçli hareket edin paranızı carcur etmeyin kardeşlerim bu nokia nın son anları adamlar vurgun yapıp çekiliyorlar ama artık son demlerrinde

N9 alanlar güncelleme gelmeyecegini bilerek alıyorlar bırakında isteyen istedigini alsın batıramadınız gitti şu nokiayı yahu :ehe

MertcaN9

MertcaN9

Üye
vazgeçin bu sevdadan güncelleme yok neyi niçin aldıgınızı bilin biraz bilinçli hareket edin paranızı carcur etmeyin kardeşlerim bu nokia nın son anları adamlar vurgun yapıp çekiliyorlar ama artık son demlerrinde

memeleketin en zekisi sensin dimi :D biz alırken de zaten hayal kuruyorduk şimdi bu cihaza 20 30 tane güncelleme gelir oh mis diye :D kardeşim biraz gerçekçi ol cihazı bilmiyorsun diyecem elinde ki cihazdan utan en azından açık kaynaklı telefonun ne olduğunu ve neler yapılabileceğini bilmen lazım

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuya gerekli açıklamalar yeteri kadar verilmiş ancak isterdik ki daha seviyeli bir tartışma ve bilgi aktarımı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt