öncelikle uzun zamandır telefonlarla uğraşıyorum alım-satım vs. de yaptım 2 telefonuda denedim sonuç olarak
1.s2 de çok fazla kronik sorun var bir çok şikeyet konusu bulabilirsiniz bende bişey olmadı demeyin şans işidir riske girmektir
2.s2 de s.amoled + çok parlak ama renkler doğal değil bunu anlayan herkez söyler ister xda ya bakın ister başka siteye.
3.Çift çekirdek demek 2 çekirdek değildir atın bun kafanızdan ve abartmayı kesin.
4.Kağıt üzerindeki özellikler önemli değildir malzeme kalitesi önemlidir örneğin görünüşte sensation her açıdan arc s den üstündür çift çekirdek adreno 220 qhd vs. ama arc s tek çekirdek adreno205 ile her konuda farka gömer sensation u.Nokıa da çok sağlam yapar parçalarını.
5.Kamera olarak s2 den iyi bir çok model sayabilirim ben beğenmedim şahsen elbette çok güzel kamerası ama abartmamak gerek.nokıa her zaman farkını ortaya koyar kamerada gerçekten çok net.ama bir gerçekki en iyi kameraları sony ve iphone yapıor iphone normal çekimlerde biraz daha iyi ama düşük ışıklı ortamlarda exmor-r ile daha iyi arc s.gsm arena testlerine her zaman inanmayın hatta hiç bir sitedeki teste kesin inanmayın.en iyi yol kullanmaktır.
6.nokıa yı çok fazla kötülüyorlar ve çok zarar ettiğini söylüyorlar ama biliyorlarmıki acaba 2011 satış rekortmeni açık ara farkla nokıa olmuştur.
7.cihaz sağlamlığı olarak nokıa en iyisi diyebilirim.
8.İnternet hızı olarak 1.Wp 2.Meego 3.Android dir android biraz net hızı olarak yavaş ama tabi cm9 ve resmi ics lerle değişebilir sonuçta ciddi bir artış olacak meegoyu geçebilir ama asla wp yi geçemez.Tabi telefona göre değişir öeneğin s2 en iyi olan lumia ile yarışabiliyor net hızına bir diyeceğim yok s2 harika bu konuda gerçekten kullandığım n hızlı cihazlardan biri ama örneğin ne arc s le ne sensation la ciddi bir fark görmedim genelde testlerde hemen aldanırlar youtube de vs. biri daha çabuk doldu diye hızlı derler ama fark çok azdır 2-3 sn bile olamz belki.
Benim şuan kullandığım telefon arc s .Bravia ekran daha iyi hd kalitesi sunuyor ve renkler daha doğal s2 den kesinlikle iyidir bravia vs süper amoled+ yazarak bakabilirsiniz.Hız olarak eksik yanı yoktur s2 den çoğu sitede aynı hızda açar.Kamera dediğim gibi iphone ile beraber en iyisi.tasarım ben beğeniyorum tabi değişir 8.7mm olmasıda hoşuma gidiyor.Tek sevmediğim yanı 320mb hafıza var ama onuda 32gb sd card olduğundan sorun etmiyorum sonuçta pc gibi kullanmıyoruz telefonu
Diyeceklerim bu kadar sorularınızı yazabilirsiniz