N9 mu? S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Bn de nokia'yı severim ama lütfen bu N9'u abartmaktan vazgeçin. Samsung Galaxy S2 piyasadaki en güçlü telefonlardan biridir ve N9 onunla kıyaslanamaz bile. Bu arada BCM2727 tek başına SGX540'tan daha güçlü.

S2 nin gpusu mali400mp degil miydi :hmmm

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
n9 çokk güzel ;)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n9 kesinlikle

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
n9 :oke:

XER01

XER01

Üye
S2 tabiki.

ggokhan08

Üye
Arkadaşım n9 çıkmadan önce ben n8 için böyle bi konu açmıştım ama artık kararım kesin param oldugu gibi n9 alcam.. Zaten nokia yı eline aldıgın gibi sgs2 den sogursun :D benden söylemesi.. Nokianın farkı var bu sitede de acayip bi nokia düşmanlıgı var :D

Türe

Türe

Üye
Öyle zaten? Ben yukarıda onunla ilgili bir şey söylemedim, sadece öyle de bir tartışma vardı, ona değinmek istedim.

pardon dikkat etmemişim :) meego yenilikçi ve çekici androidse kral seçim senin dost :ehe n9 nokianın bugüne kadar çıkardığı en iyi ve en kullanışlı telefon bence ;)

cortex47

cortex47

Üye
Arkadaşım n9 çıkmadan önce ben n8 için böyle bi konu açmıştım ama artık kararım kesin param oldugu gibi n9 alcam.. Zaten nokia yı eline aldıgın gibi sgs2 den sogursun :D benden söylemesi.. Nokianın farkı var bu sitede de acayip bi nokia düşmanlıgı var :D

N9'un elinde bulunan bir 720p mkv filmi oynatamayınca asıl o zaman N9'dan soğursun...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bu konu niye uzadı ben 3 ay sora alacağım n9 un rüyalarıyla uyuyom s2de gorduk n9 warken s2 ye laf düşmez

tempestshine

tempestshine

Üye
n9 forever :yuru

• Beğen
Tepkiler: Devil_Batu
Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
N9 S2'ye bin basar :yuru

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n9 varken beyaz eşye markasına laf düşmez

Türe

Türe

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama s2 yi ve n9 kullanmadan bu yorumları yapmanız gerçekten hayal ürünü ;)

ikisi de harika cihazlar lakin telefon kullanımda belli olur özellikte değil ;)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Evet.Galaxy S II kullandım.Nexusa kadar kullandım iPhone 4S dahil.701'de vardı.Hepsini 1 saate yakın inceledim sadece N9 bulamadım.Bulsam anında kurcalayacam.Aralarında en iyisi kesinlikle SGS2 idi.2.si ise HTC Sensation XE.

Burada gelmiş bana N9 diyen arkadaşlar ""SADECE 1 TANE"" N9'un üstün özelliğini söylesin!

Eğer bunu bana kanıtlarsa 10 kere özür dileyeceğim burada.

Türe

Türe

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4218922]Evet.Galaxy S II kullandım.Nexusa kadar kullandım iPhone 4S dahil.701'de vardı.Hepsini 1 saate yakın inceledim sadece N9 bulamadım.Bulsam anında kurcalayacam.Aralarında en iyisi kesinlikle SGS2 idi.2.si ise HTC Sensation XE.

Burada gelmiş bana N9 diyen arkadaşlar ""SADECE 1 TANE"" N9'un üstün özelliğini söylesin!

Eğer bunu bana kanıtlarsa 10 kere özür dileyeceğim burada.
[/QUOTE]

aslında +1 likte tartışma çıkar hacı anladın sen onu :islik

Navy Blue

Navy Blue

Üye
N9 diyorum başka birşey demiyorum hayallerimi süslüyor bu telefon...
Tabiki samsung S2'de çok iyi telefon ama N9 bambaşka bir telefon...

Arkadaşımız 1 artısını yazın demiş ben arkadaşımıza 2 artı yazayım...
Kendine özgün muhteşem tasarım ve menü tuşu kullanmayan ilk cesur telefon...
Ekranınıdna, kamerasına, işlemcisine ve ramine söz yok zaten... Kamera kıyaslamaları youtube'de mevcut malasef S2 1080p HD video çekmesine rağmen N9 kadar başarılı bir kamera lensine sahip değil...

Türe

Türe

Üye

Ekranınıdna, kamerasına, işlemcisine ve ramine söz yok zaten... Kamera kıyaslamaları youtube'de mevcut malasef S2 1080p HD video çekmesine rağmen N9 kadar başarılı bir kamera lensine sahip değil...

evet dikkat ettim 8 mp olmasına rağmen lensi çok iyi değil açıkçası :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

tuşunun olmaması kişiye göre değişir. :)
kamera konusunda N9 daha başarılı olabilir ona lafım yok :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt