N9 mu? S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
avatardaki bnm de bnce sen kaybol bn kamerasina her zmn saygi duydum n8 in ... her msjmda kaliplasmis bi sozum wardr bnm kamera haric biseyi yok n8 in diye mesajlarimi pek iyi takip etmiyorsun sanirim ... n9 un islemcisine glnce ufak bi bilgi yanlisligi olmus olabilir problem degil o zmn sana sunu diyim wave 2 kac triangles cizio n8 kc ciziyo buna bi bK arastir sonra cahilce savun n8 i suna bak ya sistem 2 kati broadcom 2727 yi napiyim pc bilgin 0 bunu cok belli ediyosun yasin kac bilemem ama teori war pratik yok sende olsa boyle konusmazsin cunku nyse bn gene acikliyim problem degil bi anakart uzerindeki her parca sistem performansina etki eder yavrucum bunu n8 kiyaslamasndada yazdim bi islmci ve ram bellek kotu olduktan sonra git ekran kartinin feristahini tak gene ise yaramaz cunku darbogaz diye bise wardr gt biraz ogren bunlari benchmarklarda wave 2 90 milyon triangles cizerkn neden n8 30 milyon gibi EZİK bi rakamda kaliyor ;) buyur genel performans testi sen simdi kesin bna hdmi diceksin sen demeden bn dlna diyip cat diye yapistryim lafini .) ayrca bi ekran cozunurluklerine bir bak bu diger bi kapagin ... simdide sagdan sagdan yuru cuzdan bulursan yari yariya hahah :D
n9 varken samsung falan hikaye samsung bir türlü oturtulamamış sanki habire farklı farklı işletim sistemleri deniyo daha tutturamadı :ehe

nonamex

Üye
@onurhankahya35

Yazdiklarini okuyabilmek icin sifre cozucu lazim..

Uruloki

Uruloki

Üye
bak yine güldüm ne güzel wave de cpu+gpu rakamını veriyorsun N8 de gpu rakamını valla süpersin ve lütfen Türkçeni düzelt hiçbir şey anlayamadım ve bir şey daha elop öyle bir laf demedi lafı çevirme apple ı geçemedik dedi

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
kisaltarak yazyrum cevremdeki hrkes anlio sizde anliyabilirsiniz ;)

elop a gelince .. bnm lafi cevrdigim yok adamin tek dedigi su 25 milyar dolar zarar ettik samsung ve apple telefonlar pazarin cogunu elimizden aldi , ilgnc ... hbr ntvcnnbc de cikti ve aynen bu sekilde yoksa banane eloptan ...

ayrca samsungun farkli sistemler denemesi cok yonluluktur her tipteki kullanicya hitap ediyor en guzeli vallaha nokia 10 yildir symbianda noldu donmalar kilitlenmeler takilmalar ... hele bide yuklensin mi zararli devam edilsinmi yok bilmem ne omur torpusu resmen nefret ettim nokiadan 256 ram koymuslar n8 e 1 saat nette takil sayfa yukle tel kitleniyo neden cunku arabellek az ve kisa surede doluyo goz war nizam bu sartlar altinda wave 2 ne n8 ne ;)

----------Eklendi @ 20:01:20 ---------- Yazıldı @ 19:54:37 ----------

Wave has powervr sgx 540 with some 90 million triangles per second graphics performance
N8 has broadcom BCM 2727 with some 35 million triangles per second graphics perfomance

al buda kapagin olsun ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
önce düzgün konuş tamam mı biz bunları daha öncede konuştuk badatürkiye takımından abilerimizlede konuştuk isimde veriyim eaagent abimiz kendiside yazdı cihaz aslında yavaş değil arayüz yavaş diye sonra sgx540 bcm2727 ile yarışamaz hala daha iddaa ediyorum cpu+gpu veriyorsun sen

nonamex

Üye
önce düzgün konuş tamam mı biz bunları daha öncede konuştuk badatürkiye takımından abilerimizlede konuştuk isimde veriyim eaagent abimiz kendiside yazdı cihaz aslında yavaş değil arayüz yavaş diye sonra sgx540 bcm2727 ile yarışamaz hala daha iddaa ediyorum cpu+gpu veriyorsun sen

Sgx540 , BCM2727'den daha guclu diye biliyorum bende.

pRime.

pRime.

Üye
avatardaki bnm de bnce sen kaybol bn kamerasina her zmn saygi duydum n8 in ... her msjmda kaliplasmis bi sozum wardr bnm kamera haric biseyi yok n8 in diye mesajlarimi pek iyi takip etmiyorsun sanirim ... n9 un islemcisine glnce ufak bi bilgi yanlisligi olmus olabilir problem degil o zmn sana sunu diyim wave 2 kac triangles cizio n8 kc ciziyo buna bi bK arastir sonra cahilce savun n8 i suna bak ya sistem 2 kati broadcom 2727 yi napiyim pc bilgin 0 bunu cok belli ediyosun yasin kac bilemem ama teori war pratik yok sende olsa boyle konusmazsin cunku nyse bn gene acikliyim problem degil bi anakart uzerindeki her parca sistem performansina etki eder yavrucum bunu n8 kiyaslamasndada yazdim bi islmci ve ram bellek kotu olduktan sonra git ekran kartinin feristahini tak gene ise yaramaz cunku darbogaz diye bise wardr gt biraz ogren bunlari benchmarklarda wave 2 90 milyon triangles cizerkn neden n8 30 milyon gibi EZİK bi rakamda kaliyor ;) buyur genel performans testi sen simdi kesin bna hdmi diceksin sen demeden bn dlna diyip cat diye yapistryim lafini .) ayrca bi ekran cozunurluklerine bir bak bu diger bi kapagin ... simdide sagdan sagdan yuru cuzdan bulursan yari yariya hahah :D

Telefondan zerre anlamıyorsun yazma bari biz bunları sen yokken çok tartıştık konuşuldu bunlar hdmi diyorum dlna da diyorum evet bizi telefonlarda da dlna var cahil cahil konuşana kadar biraz öğren de gel. :oke: peki sadece bu mu? Hayır değil, fm vericimız var ücretsiz gps'imiz var, sizinkinden bariz bir şekilde daha kullanışlı ve fazla uygulamamız var (s60v3v5) ayrıca o 35milyon üçgen gpu'nun kendi başına aldığı skor sizinki gibi cpu+gpu değil, boş yorum yapana kadar öğren de gel şu yazmanı da düzelt, hiç bişey anlaşılmıyo. N9 konusunda hiç konuşma salladın ve bilerek salladın insanları yanlış yönlendirmek için ama forumda birtek sen yazmıyosun, çok şükür senin yaptığın yanlışı düzeltecek bir sürü adam var burda. :oke: Şimdi fazla konuşma da git bilgini bada bölümünde göster. :oke:
Yakala bakalım. ;)
www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=omX1wbQiQ2c

• Beğen
Tepkiler: _ardaa ve mtkkara
mtkkara

mtkkara

Üye
    Konu Sahibi
Arkadşlar sonuç olarrak n9 mu s2 mi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sgs2 :oke:

nonamex

Üye
N9'un daha ne olacagi belli degil, Nokia Ceo'su Meego projesini rafa kaldirdiracaklarini acikladi zaten. O yuzden pek mantikli gozukmuyor almak..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N9'un daha ne olacagi belli degil, Nokia Ceo'su Meego projesini rafa kaldirdiracaklarini acikladi zaten. O yuzden pek mantikli gozukmuyor almak..

bence destek verirler. Nokia destek vermese bile intel falan destek verir :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Rafa mı kaldırmıs.Nokia kim oluyorda meego'yu rafa kaldırabiliyor.Meego sadece nokia'nın gelistirdigi birsey degil.
Meego oldugu sürece gelistirilecek.Bunun nokia ile ne alakası var.
Aksine zaten rafa kaldırma muhabbeti yok.Ama sen elopsan onu bilemem.
:pro:

cortex47

cortex47

Üye
Bn de nokia'yı severim ama lütfen bu N9'u abartmaktan vazgeçin. Samsung Galaxy S2 piyasadaki en güçlü telefonlardan biridir ve N9 onunla kıyaslanamaz bile. Bu arada BCM2727 tek başına SGX540'tan daha güçlü.

tempestshine

tempestshine

Üye
N9 tasarımımı bakımından beni çok etkilemiştir.Ayrıca hiç tuşu yok. dokunmatik .. :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt