ConnorKenway
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıza bakın telefon için bana ucuz gbi geldi
kardeş onlar çakmaya benziyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıza bakın telefon için bana ucuz gbi geldi
kardeş onlar çakmaya benziyor
ayrıca açık bir sistemin kullanıldığı tek telefon bazı insanlar kapalı sistemin kölesi olduğu için herşeyin kolayını sevdiği için seni yanlış yönlendiriyor ama sen al N9 unu geliştiricisi sensin sonuçta cihaza istediğini yapabilirsin uçsuz bucaksız bir dünya. buna ANDROİD yüklemekte dahil.kararımı verdim n9 şimdi sıra babamdabakalım ne dicek
benim en çok hoşuma gidenler onlar 
cyan 1300 lerde beyaz ise 1099
- - - Eklendi - - -
internette karşılaştırdım tek farkı beyazda bellek 1gb cyan ve öteki renklerde 16 gb
benim bildiğim 16GB'tan başlıyor N9'lar,Necati bir baksana ben N9'dan fazla anlamam 
cyan 1300 lerde beyaz ise 1099
- - - Eklendi - - -
internette karşılaştırdım tek farkı beyazda bellek 1gb cyan ve öteki renklerde 16 gb
benim bildiğim 16GB'tan başlıyor N9'lar,Necati bir baksana ben N9'dan fazla anlamam
![]()

beyaz olan 64 GB kardeşim diğerleri 16 gb,beyaz şuan kampanyada olduğundan ucuz. Normalde 1400 TL falan.
- - - Eklendi - - -
hallettim![]()

kararımı verdim n9 şimdi sıra babamdabakalım ne dicek
kanka hani 808 de karar kılmıştın
n9 iyi cihaz olsa nolcak onu gosterecek oyun uygulama yokki ..
![]()
n9 iyi cihaz olsa nolcak onu gosterecek oyun uygulama yokki ..
![]()
şaka yaptığını varsayıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

mesaj alınmıştır herhalde![]()
Valla ben verdim artık alan alır![]()
ben tırsaklığımdan ve elimdeki imkanlardan o mesajı tam olarak alamıyorum bi türlü
imkanlarına bişey diyemem kardeşim ama tırsmanı gerektiren hiçbirşey N9 da riskli olan tek şey overclocktur onun dışında hiçbirşey cihazı brick etmez.
ya imkan: net 6 gb kotalı... Babam aksi bi insandır... 11. Sınıf, ev-okul-dershane üçgeninde geçiyo hayat... Bi de o kodları anlayamadım
- - - Eklendi - - -
Temel olarak bunlar