N9 mu Galaxy W mu

Sponsorlu Bağlantılar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
N9 mu Galaxy W mu
arkadaşar iki telefonuda seviyorum ama w nun oyun yükleme çok sıkıntı oluyor usb belleğe yüklüyor cwm atmak gerekiyor . N9 da çok seviyorum nokia olduğu için :) birde dolby sesi çok güzelmiş sizce hangisi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben n9 derim ama karar yine senin cihazdan ne istedigin önemli olan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kesinlikle N9,kullanım rahatlığı-kolaylığı,özgürlüğü,sınırsız geliştirici desteği,tasarımı,arayüzü herşeyiyle N9.

droidçi

droidçi

Üye
n9 n9 napıcan androidi oyun yok uygulama yok geliştirici desteği yok çok kapalı sistem boşver git n9 al önü açık oyun uygulama bol tuşsuz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N9 tabi ki :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
n9 n9 napıcan androidi oyun yok uygulama yok geliştirici desteği yok çok kapalı sistem boşver git n9 al önü açık oyun uygulama bol tuşsuz

Bana laf çarpıyorsun güzel kardeşim ama galaxy w asla N9 un performansını veremez ;)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
PalmerTech

PalmerTech

Üye

nokia n9 vs 4 çekirdekli andoroid diye sormadığın sürece n9. 4 çekirdekli android dersen alacam, lafım kalmaz. zaten uçak gibi makine oluyor o zaman. ama android diğer sistemlerde kesinlikle ağır.

droidçi

droidçi

Üye
nokia n9 vs 4 çekirdekli andoroid diye sormadığın sürece n9. 4 çekirdekli android dersen alacam, lafım kalmaz. zaten uçak gibi makine oluyor o zaman. ama android diğer sistemlerde kesinlikle ağır.

yahu peki bnm neo v im neden ağır değil ben çok memnunum tüm oyunları oynayabiliyorum

PalmerTech

PalmerTech

Üye
yahu peki bnm neo v im neden ağır değil ben çok memnunum tüm oyunları oynayabiliyorum

hız çok göreceli de ondan. Serilik anlayışını geliştirmek için iphone / ipad / ipod touch kullanmanı öneririm. Benim kıyaslama kriterim hız için budur.

droidçi

droidçi

Üye
hız çok göreceli de ondan. Serilik anlayışını geliştirmek için iphone / ipad / ipod touch kullanmanı öneririm. Benim kıyaslama kriterim hız için budur.

uzaya çıkmayacaz heralde

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
interneti hızı hangisinde hızlıdır

- - - Eklendi - - -

yani hangisi sörf yapmak için uygundur

CasuS_87

CasuS_87

Üye
n9 :good:

Placebo-

Placebo-

Üye
N9 öneririm tabiki. Oyun iisteğini karşılayacaktır.

PriZm

PriZm

Üye
N9.Üstüne oyun oynayacağın zaman Nitdroid iyi gider :D tabi ne kadar stabil ve ne kadar hatalı bilmiyorum

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
w nun kamerası iyi
w internet hızı ile n9 un int. Hızı karşılaştırılırsa hangisi iyidir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
w nun kamerası nasıl iyi?

ConnorKenway

ConnorKenway