N9 mu Galaxy W mu

pRime.

Üye
1099 liraya 64 gb beyaz n9 bence çok uygun. sonuçta 64 gblık bir cihazdan bahsediyoruz.

Galaxy W ve N9 karşılaştırılamaz bile.64 GB'lik bir N9 için 1100 lira bence çok iyi bir fiyat.

droidçi

Üye
youtube ta mert1047 kanalında n9a yüklü androidin verimliliğini gördükten sonra bilmeden konuşup bilgili ustalara kabalık ettiğim içim özür dilerim n9 bi dünya imiş harbiden ama programcılık ile alaksı olmayan sadece oyun uygulama açıp kapatanlara hitap edecek cihaz değil bence

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

kardeşim inan bana o ustaların o kadar güzel anlatımları var ki sana sadece gördüğünü yazmak kalıyor

PriZm

Üye

imkanlarına bişey diyemem kardeşim ama tırsmanı gerektiren hiçbirşey N9 da riskli olan tek şey overclocktur onun dışında hiçbirşey cihazı brick etmez.
Voltaj vermedikçe o.c'un bir zararı yok anı işlemciler var telefonlarımızda.1.5 ghz'e kadar çıkabilirsin sanırım

PriZm

Üye

imkanlarına bişey diyemem kardeşim ama tırsmanı gerektiren hiçbirşey N9 da riskli olan tek şey overclocktur onun dışında hiçbirşey cihazı brick etmez.
Voltaj vermedikçe o.c'un bir zararı yok aynı işlemciler var telefonlarımızda.1.5 ghz'e kadar çıkabilirsin sanırım

Konu Sahibi
bugün bimeksde baktım gayet hızlı o.c gerek duyulmaz gibi

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

[ENGİN]

Üye
iyidir iyi tarayıcı'sı opera ve firefox kadar hızlı

PriZm

Üye
[ENGİN];5411291' Alıntı:

o.c sonucunda şöyle bir yazı görmekte mümkün game over
Çok zor bir ihtimal zaten ısı 60 derece üzerine çıkmazsa hiç zararı yok

N9 da değişiyor Ali şuana kadar 3 cihaz brick olmuş ben 1.3 yaptım ama 1.2 ye düşürdüm işlemci zarar görmesin diye.
mutlaka voltaj veriyordur.1 ghz de kullanırkenki voltaj nedir?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1100 ndı sanırım ama N9 da voltajı arttırmazsan zarar görüyor talk.maemo dan optimizer konusuna bakabilirsin mobilim şuan

SE4EVA

Üye
Yanlış anons pardon Nokia'dan alışmışız.meego yeni bir sistem yorum yapamayacağım