n9 mu 808 mi ?

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
n9 mu 808 mi ?
sizce n9 mu alıyım 808 mi ?
kalınlık incelik filan önemli değil şu anda 700 lira param var ve bu iki telefon arasında kaldım

lütfen bu ikisini değil de şunu al gibi şeyler söylmeyin veya wp8 al , android al vs. gibi çünkü şu anda elimde iOS lu iPod touch 5th gen ;android li galaxy w , galaxy gio , galaxy s3 var .

bu ikisini karşılaştırırken hangisinin uygulama desteğinin daha fazla olduğu ve eğer bu cihazlardan ikisini veya birini kullanan varsa kullanım deneyimi beni ilgilendiriyor

Nokia 808 öneririm kamera olarak süper birde symbian belle deneyimin olur benim tercihim 808

Krofessional

808 iyidir

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle yi zaten kullandım deneyimim var ama n9 daha baskın geliyor şu anda port olayları vs

N9 al derim meego deneyimi yaşarsın.Alışınca bırakamazsın zaten bağımlılık yapar.Ama program ve oyun konusunda çok fazla beklentin olmasın.Gerekli programlar zaten markette var.N9 al derim.

n9 daha fazla olur ama android portlarsan

N9 A Android Portlandığını Duydum N9 Al Derim 808 Ve N9 Symbian Ve Meego Ikiside Pek Sevilmeyen Işletim Sistemleri N9 Al Derim Çünkü N9 a Androıd Portlanıyor Ve böylelikle Android İn Tatına Bakarsın .

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
symbian ve meegoyu sevmeyen ölsün ! symbian oyunlarını n9 da oynayabilir miyiz ?

mcnpl4

Üye
adamda android var n9 alip android kurcaksa hic almasin. farklilik olsun bi de iyi kamerali bisey alayim diyebilitsin. biraz takoz ama 808 guzel resim cekiyor

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
yok dediğim gibi foto önemli değil uygulama önemli

n9 da ki stabil herşeye değer.
şahsen bende s3 var ama tek uygulama sıkıntısı için n9 almadım ama uygulama sıkıntı olmaz diyorsan kesinlikle N9.

symbian ve meegoyu sevmeyen ölsün ! symbian oyunlarını n9 da oynayabilir miyiz ?
symbian oyunlarını n9 da oynayamazsın.N9 un sistem linux tabanlı.Gerekli oyunlar forumda mevcut.Ayrıca android tam olarak portlanmadı n9'a ses kamera sistemleri sorunlu.

uygulama önemli diyorsan android derim ama stabillik + multitasking diyorsan da meego yani N9 a uyar yok.

MaxipmaN

Üye
android istiyorsan n9 da ve stabil olsun diyorsan samsung al güle güle kullan kardeşim 808e de bulaşma

Seglopsi

Üye
android icin nokia n9 alma, alanlari biliyorum hayal kirikligindan oteye gidemediler. bir arkadasim 808 kullaniyor bana takas edelim dedi ama almadim. tercih senin 808'le ve n9'la yapacaklarin farkli seyler.

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
allahım ya samsung al geç android telefon al diyenler var
bu arada scorpion biliyorum da alpha 6 yı bekliyoruz ailecek
one doğru diyorsun ama ben skype kullanmak isteyyen birisiyim ve heralde 2 telefonda açmıyor galiba ?
easy debianda da açamıyor muşuz onu da anlamadım ayrıca sen şu nemo ve firefox u kullanan bir kişi olarakk biraz bahseder misin ?

Seglopsi

Üye
firefox android uzerinden boot edilen bir isletim sistemi. pek begendigimi soyleyemem. nemo ise gelismesi gerek. en son haziran surumunu yayinladilar denemedim. nisan surumu vardi bende fena degildi. yeni surumde yeni icefox tarayicidan felan bahsediyorlar. cok guzel olacagina inancimin oldugu bir isletim sistemi nemo. en fazla 2 surum sonra herkes yuklemeye baslayacaktir n9'a buna inaniyorum. yeni surumunu bircok kisinin begendigini belirteyim.

yakin bir zamanda haziran surumunu denerim eger hosuma giderse foruma kurumu adim adim yazacagim. aslinda ingilizce olarak var ama suanda cihazda yuklu olsada, olmasada fark eden birsey olmayacagindan gerek gormuyorum. (yorumum nisan surumu icin)

Tepkiler: 4un6si

sameet33

Üye
808 i çok inceledim resmen kullandım. n9 uda öyle. i kere n9 a whats up kuramazsın çalışmaz. son güncellemeyle whats up benzeri program çalışmaz. android portlarsın ancak şebeke desteği olmaz yani arama mesaj atma 3g gibi olaylar için yeniden başlatıp meego ya dönmen lazım. ve androide portlamak risklidir zordur haberin ola. 808 çünkü kamerası bildiğinden çok daha inanılmaz nd filtresine kadar var. 700-800 e bulursun telefon çok mükemmel ayrıca en ufak takılma yok telefonda hantallaşmıyor zamanla. meegoo da öyle karar senin diyemeyecem kesinlikle 808

fk555897

Üye
Bence 808 al. N9'a Android yükleyeceksen hiç alma. Ne kadar performans alacağın meçhul.