N9 Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
N9 Hakkında Bilgisi Olan Varmı?
Daha önce açtığım konularda dediğim gibi telefon kıyaslamaktan telefon alamıyorum.
N8 almak için sizce artık geç mi kaldım?
N9 u beklememe gerek varmı?
N9 çıkarsa fiyatının e7 den aşağı olmayacağını tahmin ediyorum (e7 850$) sizce türkiyedeki fiyatı ne olur?Ne zaman çıkacak?:bigstar:

Cruxman

Üye
n8 çıkalı çok olmadıki max 2-3 ay =) nereye geç kalıyorsun ?

evanescence

evanescence

Üye
bi karar veremedin al n8 iste yahu

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
N8 almak istiyorum ama n9 çıkacak diyorlar...En iyisi düşünmeden almak ama içime sinmiyor:ehe

evanescence

evanescence

Üye
n8 kadar ustunde dusunulen bir telefon daha yok emin ol.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
E7 nin az daha gelişmiş versiyonu N9 olacak... N9 E7'den daha pahalı olacak aynı zamanda bu kesin. 3 çeyrek diyorlar ama ben 2012'yi zorlar diyorum N9 için... N8 al derim, hiç de geç değil 4 ay yeni oldu daha....

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
E7 den pahalı mı olur dersiniz

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Utku™;3173522' Alıntı:
N8 almak istiyorum ama n9 çıkacak diyorlar...En iyisi düşünmeden almak ama içime sinmiyor:ehe

Düşünmekte fayda var ama, N9 çıkar üç ay sonra da bir yenisi çıkar, bu iş böyle sürer gider.

Shadow*

Shadow*

Üye
N8'i gözün kapalı almadığına pişman olucaksın yarın gidip aldığın zaman bu kadar kesin konuşuyorum :)

kolera87

Üye
Arada 150$ - 200TL - 250TL fark olur diyorum...

1.2 ghz işlemci (çift çekirdekli)
768 mb ram
4.2 inc ekran(oled)
12mp kamera
saniyede 190 poligon
meego işletim sistemi

bu özelliklerle arada tahminim 1000 tl fark olur ancak çıkışı 2011 kasım ayını bulur o yüzden fazla bekleme bence

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
:ehen8 e devam diyorsunuz yani

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum hakketten sen daha iyisi çıkacak diyemi almıyorsun çünkü sürekli daha iyisi çıkacak bence N9 bekleme N8 ya da E7 al iş istiyorsan E7 multimedya istersen N8 ee ne bekliyorsun

emre_67_

Üye
Hocam eğer daha iyisi çıkacak onun için bekliyorum diyorsan sen telefon alamazsın.N9 satışa sunulduğu zaman n10 duyurulur.Bu seferde onu beklersin.Teknolojik birşey sonuçta.Hergün farklı özellikte,geliştirilmiş modeller çıkıyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Hocam eğer daha iyisi çıkacak onun için bekliyorum diyorsan sen telefon alamazsın.N9 satışa sunulduğu zaman n10 duyurulur.Bu seferde onu beklersin.Teknolojik birşey sonuçta.Hergün farklı özellikte,geliştirilmiş modeller çıkıyor.

+1..

sh0ck

sh0ck

Üye
Durun daha yaf.. N9 için daha somut bir delil dahi yok. Leak edilenler prototip.. N9'un o olacağı bile kesin değil..

Kaldı ki, N9 MeGoo olacak diyolar, ve MeeGo henüz daha son kullanıcılar için olgunlaşamadı bile.. Bi işletim sistemi yapmak nereden baksan 1.5 sene süner.

Artı N9'u 3. çeyrekte çıkarmak nokia için aptallık olur.
Artı, N9 Almak istiyorsanız, 2012 'nin Martını bekleyin o halde.. :) Şubatın ortasında çıksa, Türkiyeye Martın ortasına anca gelir..

Eşittir, N9'u beklemek pek iyi bi hareket olmaz...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Durun daha yaf.. N9 için daha somut bir delil dahi yok. Leak edilenler prototip.. N9'un o olacağı bile kesin değil..

Kaldı ki, N9 MeGoo olacak diyolar, ve MeeGo henüz daha son kullanıcılar için olgunlaşamadı bile.. Bi işletim sistemi yapmak nereden baksan 1.5 sene süner.

Artı N9'u 3. çeyrekte çıkarmak nokia için aptallık olur.
Artı, N9 Almak istiyorsanız, 2012 'nin Martını bekleyin o halde.. :) Şubatın ortasında çıksa, Türkiyeye Martın ortasına anca gelir..

Eşittir, N9'u beklemek pek iyi bi hareket olmaz...
Bu da mantıklı :box buna da +1 :naughty:

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşım bu kadar kafana dolarsan telefon alamazsın n9 çıkar ondan sonra n10 . n11 derken bir bakmışsın n99 a gelmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt