n9 fm transmitter

Sponsorlu Bağlantılar

menveraksoy

menveraksoy

Üye
    Konu Sahibi
n9 fm transmitter
arkadaşlar uzun süre araştırdım ama n9 için fm transmitter uygulaması bulamadım gsmarenanın haberine göre gerekli donanım varmış cihazda fakat yazılımını bulamadım yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler :)

fnldstntn

Üye
Ekteki rar dosyasını indirip içinden çıkar deb leri kur bu fn radyoyu aktif edecek ardında itediğin fm radyo uygulamalarından birini indirip kurabilirsin mesele QMLRadio-Link @menveraksoy

Ekli dosyalar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Radyo yayını yapmaktan bahsetmiş arkadaş mehmet. Fm transmitter var, doğrudur ancak, kernelde driver yok diye biliyorum.Son bi güncelleme daha verseydi nokia muhtemelen tüm sıkıntılar çözülecekti.Umudumuz sailfish diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: gardi
gardi

gardi

Üye
n9 sailfis hakkindaki gelisme ve yenilikleri nereden takip edebilirim.sailfish port isi icin ugrasanlar bu fm verici iclnde calisiyorlarmi acaba?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ancak resmi olmayan jolla destegi ile bu mumkun olacak. jolla ekibi meego'yu yapan ekip. eger ki resmi olmayan bi destek verirlerse bu anlasilir.

• Beğen
gardi

gardi

Üye
yani n9 a sailfish portunudami jolla ekibi yapiyor.resmi olmayarak

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Nexus4-7 ve N9 üzerinde çalışma yaptıklarına dair resimleri var.

• Beğen
menveraksoy

menveraksoy

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler açıklaman için ''one-'' sailfish te henüz çok yetrli değil bece keşke uğraşsalr ama sanmıyorum

forumda birisi xperia z ye meego kurmaktan bahsetmiş olsaymış iyiymis aslında meego çok güzel bi sistem kullanım kolaylığı yeter birde cihazdaki donanım daha iyi olsa mükemmel olur du :(

Seglopsi

Seglopsi

Üye
teşekkürler açıklaman için ''one-'' sailfish te henüz çok yetrli değil bece keşke uğraşsalr ama sanmıyorum

forumda birisi xperia z ye meego kurmaktan bahsetmiş olsaymış iyiymis aslında meego çok güzel bi sistem kullanım kolaylığı yeter birde cihazdaki donanım daha iyi olsa mükemmel olur du :(

Nemo'da fena değil. Hatta nemo imajını sailfish'e çıkarıp sailfish os kurar gibi kurabilmek mümkün olsa gerek. Çünkü sailfish nemo üzerinden boot oluyor. Firefox'un Android üzerinden boot olması gibi.

Üst Alt