denizci535
Üye
-
Konu Sahibi
-
biz n900 culer olarak iyi islemci teknolojiyi ileri yillara tasiyacak bir tel beklerken cortx a8 ile karsimiza cikan n9 u elestirecegiz cocuk degiliz... tepki meselesine gelince hic cekincem yok n9 ortada videolarda youtube de goruyoruz elime almaya gelince 3 islemci 3 bellek cortx a9 1.5 ghz li overlocksuz 1080 hd ceken 4g baglantili tel alirim gonlumde eh bu eksik demem, gonlum rahat olur...
gelen güncelleme ile var arkadaşım ya birşeyler öğren arrtık ilk güncelleme verildi bile cihaza. ayrıca o parayı verme cidden verme cihazın mutlu vaktiler geçirmen dileği ile.mertcan bak ne dersen de cortx a8 ile a9 arasinda fark yoksa millet a8 kullanirdi yanlis konusuyorsun... ayrica 3g ozelligi telle gelmiyor demissin.. sgx 530 kullaniyor yani buda n900 ile ayni...
iste bende diyorum n900 de cortx a8 sgx 530 yani bunlar benim n900 um de var 3g goruntulu konusamama bu da n900 mde var neden n9 a bu islemcisine para vereyim...
nerdeyse 2.5 yildir n900 kullaniyorum.ilk hedefim nokia n9 almakti fakat vazgectim sebebine gelirse n900 artik cok yordu beni kodlarla filan ugrasicak hevesim kalmadi bazi arkadaslar n9 ile bu kod olaylarina yeni gireceginden heyecanlanip negatif oldugunu dusundugu konularda agresiflesmesini buna veriyorum. n9 yaklasik 3 aydir piyasada (trde 1ay ) kac uygulama var...? bakiniz islemciler falan filan umrumda degil biri a8 olmus digeri a9 olmus hiccc umrumda degil. telefonda kurcalanicak birseyler olmasi lazim malesef uzulerek nokiadan kopmus bulunmaktayim.. galaxy nexus alicam 1 hafta sonra. hergun n9 a acaba yeni birsey gelmismi diye agzim acik bakmaktan sa girerim markete doldurur cikarim..
cihaz bekleneni veriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?