denizci535
Üye
n9 dan beklentilerim buydu hayal oldu?
1.5 ghz... 1080 hd... s3 islemci.. 4g agi olsun ileride ise cok yarayacak... ekran 4.5 gayet iyi klavyesi eksikve hd cozunurluklu..... bir tel bunlar n9 da bir kaci olsa alirdim diyenlerdenmisiniz?
iste n9 bekledigim ozellikler bunlardi....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
, Verizon LTE üyesinden yeni akıllı cep telefonu.HD çözünürlüklü 720p ( 1280x720) 4.5" ekranı ile artık görüntüler daha net ve daha canlı. Android işletim sistemli LG Spektrum, menüler arasında daha hızlı geçiş sağlamanız ve işlemlerinizi son derece hızlı gerçekleştirebilmeniz için 1.5 ghz Snapdragon S3 işlemci ve 1Gb ram takviyesi ile geliyor. 4G ağ desteğini sunan ürün, 1080p video kaydı yapabilen 8 megapiksel kamerası ile de göz dolduruyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cep telefonunun ağırlığı 141 gr, kalınlığı ise 10.4mm. Avucunuza uygun boyutlarda dizayn edilen cihazın özellikle arka kapak kısmında parmak izlerini görmeniz olası. Cihaz bu yönüyle görüntü açısından rahatsız edici olabilir. Ürün, siyah ve beyaz renklerde kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Ürünün fiyatı ise henüz belli degil....1.5 ghz... 1080 hd... s3 islemci.. 4g agi olsun ileride ise cok yarayacak... ekran 4.5 gayet iyi klavyesi eksikve hd cozunurluklu..... bir tel bunlar n9 da bir kaci olsa alirdim diyenlerdenmisiniz?
iste n9 bekledigim ozellikler bunlardi....

))