N9 bugüne kadar yapılmış en uzun inceleme(tam 2 saat)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qsaw

Üye
Gözlerim ağırdı izleyemedim Özet geçsene

Çok İstiyorsan Satalım Sana Mertcan,800 TL ye ?

Kutu İçeriği ,Sadece (Aldığımızda)Cihaza Hatalı Vida Takılmış,Bu Sebepten Satmıyoruz MeeGo Ya Uygun Program Yok + Olsada Nasıl Yükleneceği Belli Değil Biz Bu Cihazı 800 TL ye Bırakıyoruz...

pRime.

Üye

Mertcan şu n9'u bedava denecek kadar ucuza bırakan arkadaştan al da spam mesajlarından kurtulalım!

Tepkiler: MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi

Mertcan şu n9'u bedava denecek kadar ucuza bırakan arkadaştan al da spam mesajlarından kurtulalım!

yok abi kuyruk acısı yaşayanlardan alacağıma siparişimin gelmesini beklerim zira 64 GB söyledim bile ayrıca arkadaşa sadece tek bir sözüm var
'bilinçli bir kullancısı olsa istemediği cihazı almazdı' biz istiyoruz ki almak istiyoruz ama arkadaş hevesten mi aldı bunların olduğunu bilmiyormuydu oyun ve uygulama zamanla çıkacak diye bas bas bağrılıyor.

----------Eklendi @ 10:09:20 ---------- Yazıldı @ 10:07:57 ----------

arkadaşım dediğin gibi bir şey olsa giderdin direk nokiaya değişmesini yada cihazın incelemesini talep ederdin tüketici hakların var ama sen bunları yapacığına kolay yolu seçmişsin anlaşılan burda bas bas bağırmakla olmaz arkadaşım olmaz elbette satamazsın

----------Eklendi @ 10:09:41 ---------- Yazıldı @ 10:09:20 ----------

Gözlerim ağırdı izleyemedim Özet geçsene

özet: bu cihaz mükemmel

pRime.

Üye
Nerden getiriyorsun 64'lüğü.

cnk52

Üye
Bunu izlemem lazım ama 3 partlık diziyi izlerken 15dk'lık tek partın dolmasını uzunca süre bekleyen bir internete sahibim.
Hadi bakalım tıklatim şuna bi

Lenneth

Üye

Ozet eksik olmus, anca bir Nokia ciya mukemmeldir

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Ozet eksik olmus, anca bir Nokia ciya mukemmeldir

ya arkadaşım ALLAH aşkına kazık kadar cihazlar evet samsung çok sağlam telefonlar üretiyor işlemci anlamında buna hiç bir sözüm yok ama yaratıcılık sıfır. tasarım sıfır. işçilik sıfır. ister bu sözlerime katıl ister katılma elinde ki cihazda bile olsun istersin böyle bir tasarım sen sonuçta bu bir yaratıcılıktır herşeyin bir parmak hareketine endekslenmesi hadi şimdi gidin o çok beğendiğiniz cihazınızın forumuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...