qsaw
Üye
Gözlerim ağırdı izleyemedim Özet geçsenearkadaşlar N9 u hala kavrayamamış. en azından gidip bir eline bile almayan çok kişi var forumda ve de cihazı yerden yere vuruyorlar kendilerinden ricam bu videoyu incelesinler de anlasınlar neyin ne olduğunu. tam 2 saatlik dev bir inceleme
[video=youtube;ETp2TVep3v8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ETp2TVep3v8[/video]
bu videoyu izlemeye bile üşenenler lütfen artık cihazı kötülemeyi bıraksınlar çünkü bazıları işin dozunu kaçırdı
keyifli izlemeler
Çok İstiyorsan Satalım Sana Mertcan,800 TL ye ?
Kutu İçeriği ,Sadece (Aldığımızda)Cihaza Hatalı Vida Takılmış,Bu Sebepten Satmıyoruz MeeGo Ya Uygun Program Yok + Olsada Nasıl Yükleneceği Belli Değil Biz Bu Cihazı 800 TL ye Bırakıyoruz...
Mertcan şu n9'u bedava denecek kadar ucuza bırakan arkadaştan al da spam mesajlarından kurtulalım!
Çok İstiyorsan Satalım Sana Mertcan,800 TL ye ?
Kutu İçeriği ,Sadece (Aldığımızda)Cihaza Hatalı Vida Takılmış,Bu Sebepten Satmıyoruz MeeGo Ya Uygun Program Yok + Olsada Nasıl Yükleneceği Belli Değil Biz Bu Cihazı 800 TL ye Bırakıyoruz...
Gözlerim ağırdı izleyemedim Özet geçsene
ama hakkettiği fiyat da öyle çok aşağıda olmaması gerek hani 1200 ideal bence
Nerden getiriyorsun 64'lüğü.
getirmiyorum abi burda sipariş verdim en geç martın ilk haftasına kadar gelecekmiş 64 GB mersin foruma
yok abi kuyruk acısı yaşayanlardan alacağıma siparişimin gelmesini beklerim zira 64 GB söyledim bileayrıca arkadaşa sadece tek bir sözüm var
'bilinçli bir kullancısı olsa istemediği cihazı almazdı' biz istiyoruz ki almak istiyoruz ama arkadaş hevesten mi aldı bunların olduğunu bilmiyormuydu oyun ve uygulama zamanla çıkacak diye bas bas bağrılıyor.
----------Eklendi @ 10:09:20 ---------- Yazıldı @ 10:07:57 ----------
arkadaşım dediğin gibi bir şey olsa giderdin direk nokiaya değişmesini yada cihazın incelemesini talep ederdin tüketici hakların var ama sen bunları yapacığına kolay yolu seçmişsin anlaşılan burda bas bas bağırmakla olmaz arkadaşım olmaz elbette satamazsın
----------Eklendi @ 10:09:41 ---------- Yazıldı @ 10:09:20 ----------
özet: bu cihaz mükemmel
Ozet eksik olmus, anca bir Nokia ciya mukemmeldir
Ozet eksik olmus, anca bir Nokia ciya mukemmeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?