Nokia Şikayete Bulunudum N9 Aldık dedim Herşeyle Hoş Bir Telefon İnternete Giriyorum videomu İzliyorum Vs Ama Oyun Yok Olan Oyunlarda Berbat Dedim Android Ve ios Gibi Oyunlara Nezaman gelecek diye sordum ve yakında zamanda gelecek dediler
kesin bir şey ortada yok.merak etme 50 ise uygulama sayısı olacağı en fazla 150-200 dür![]()
Android 4 portlanırsa 420 bin uygulamaları olur.

Android 4 portlanırsa 420 bin uygulamaları olur.
Android portlandıktan sonra N9 almanın ne gereği var ki? Ben N9'un tipine bayılıyor olsamda almamdaki ilk sebeb MeeGo oldu...
yoksa meego zaten alma sebebim, vazgeçemem ben de 
biraz zor gibi ama imkansız değil
arkadaslar n9a android zaten portlandı tek sorun sim kartı tanıtamadılar sisteme büyük ihtimal kısa zamanda onu da yaparlar ayrıca dual boot olarak portlandıgını da belirtelim
N9cular için çok iyi.Şekli için MeeGo,konsol için Android.Bu arada N9 tüm Android oyunlarını kasmadan oynatır değil mi?
Zor degil coktan portlandi.
N9cular için çok iyi.Şekli için MeeGo,konsol için Android.Bu arada N9 tün Android oyunlarını kasmadan oynatır değil mi?
N9cular için çok iyi.Şekli için MeeGo,konsol için Android.Bu arada N9 tün Android oyunlarını kasmadan oynatır değil mi?

şimdiye kadardan kasıt nedir?
oynatır hünkarım rahar rahar oynatır ama çok iyi portlanması lazım şimdiye kadar yapılanlar tam anlamıyla olmamıştı
n900 bile modern combat 3 gibi bir oyunu kasmadan oynatabiliyorsa n9 her türlü her oyunu oynatır.
----------Eklendi @ 19:31:28 ---------- Yazıldı @ 19:29:59 ----------
şimdiye kadardan kasıt nedir?
cihaza android portu ile şu anda bir kişi uğraşmakta, tek bir port var yani o da grafiksel olarak tüm sorunları çözdü.
o kişi kim bilmiyorum ama internette gördügüm rusyada bir grup portlamış dual boot olarak fakat sim kartı tanıtamamış yani cihaz androiddeyken sadece konsol görevi görebiliyormuş
Konsal olsa bile zaten dual boot olduğunda sorun olmaz.Yanlış mı biliyorum?Ayrıca şey için sormuştum pRime,izlediğim bir videoda nitroidli n900 gangstar'da fena halde kasıyordu.O yüzden sormuştum...
Konsal olsa bile zaten dual boot olduğunda sorun olmaz.Yanlış mı biliyorum?Ayrıca şey için sormuştum pRime,izlediğim bir videoda nitroidli n900 gangstar'da fena halde kasıyordu.O yüzden sormuştum...