N9 Batarya Problemleri ve sıkıntıları

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Serdar benim endişem yersizmiş orda yazan süreyle kullanım süresinin alakası yok şarjı gayet iyi gidiyor tek sıkıntım klavye kaldı çözemedim şimdi

pRime.

pRime.

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hayır kapalı

- - - Eklendi - - -

Bak şimdi iyi yazıyor ama normalde baya takılıyor bir ara video çekeceğim.

pRime.

pRime.

Üye
hayret ya şaştım kaldım. Bende klavye gayet iyi çalışıyo

- - - Eklendi - - -

klavye ayarlarında yüklenen giriş yöntemlerinde kaç dil var?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben de şarj 8 saat zor gidiyor birde iki üç saati güç tasarrufunda hem de telefon yeni diye batarya kalibre olmadı diye düşünüyorum ama 3g den net sürekli açık on dakika da bir besleme kontrolü sürekli e posta kontrolübir saat falanda bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum ama şarj şuan %86 battery ürogramında üç buçuk saat gider diyor çok
ok az sanırım benim bataryada sıkıntı var Serdar Sende de böyle mi?
Abim 3-4 sefer bataryanın tamamını bitirip doldur.1 seferde tamamen bitir ve bilgisayardan şarj et :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yüklenen dil sayısı,bir o da Türkçe.. Fatih im batarya programına kandım ben yoksa kullanımda gayet iyi gidiyo dün on saatten,sonra %40 şarjım vardı :)

pRime.

pRime.

Üye
yüklenen dil sayısı,bir o da Türkçe.. Fatih im batarya programına kandım ben yoksa kullanımda gayet iyi gidiyo dün on saatten,sonra %40 şarjım vardı :)

şarj iyi gidiyorsa sıkıntı yok. klavye konusunda ne yapabiliriz bilmiyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
batarya uygulamalarına güvenmemek gerekir %50 hata payı olabiliyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
%500 hata payı var bunun,Engin abi :D 3 saat yazıyor 16 saat gidiyor :ehe

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Ben batarya da çok memnunum 15 dk ka angry birds oynuyorum şarz %1 bile oynamıyor ya da oynuyor Sürekli wi-fi açık genelde parlaklık sonda bazen yarıma alıyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Recep kafamı karıştırdın şimdi bende 3g açık on beş dakka pokemon oynasam %4 falan şarjım gidiyo bataryada mı sıkıntı var,çözemedim değiştirtceksiniz bana cihazı he :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Recep kafamı karıştırdın şimdi bende 3g açık on beş dakka pokemon oynasam %4 falan şarjım gidiyo bataryada mı sıkıntı var,çözemedim değiştirtceksiniz bana cihazı he :D
Belki 64 'lüğe daha iyi bi batarya koymuşlardır :D Valla benim cihaz değişik galiba

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
%500 hata payı var bunun,Engin abi :D 3 saat yazıyor 16 saat gidiyor :ehe

bide üstelik bataryadan yediği enerji hiç gerek yok böyle uygulamalara benim c6 01 8 9 saat kesintisiz internette ancak bitiyor.uygulamaya bakarsak en fazla 3 saat gösteriyor

- - - Eklendi - - -

%4 hiç bişey sayılmaz ki ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi bende 3g hep açık facebook beslemeleri açık bir de e postam sürekli açık 7 saart falan gidiyor,ama ben ilk gün düzgün şarj edemedim ondan,sanırım değişim yaptırabilirsem yaptırıcam bakalım

- - - Eklendi - - -

abi %100 şarjdan çekince direk 97 falan oluyo zaten bi kalibrasyon yapacam ya flash,atacam ya da değiştiricem cihazı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cihazı daha yeni aldın tam verimli kullanabilmen için 2 ay gerekir.ilk bir kaç haftada yüksek performans beklememek gerekir bataryanın kendi kalibrasyonunu tamamlaması için

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi hay Allah razı olsun ya içime su serptin

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Valla Hocam benim daha 2.günüm maaşallah bebeğimin rahatı yerinde her şeyi çok güzel açıyor oynatıyor 1.3'te de problem yaşamadım çok iyiyiz biz şu an :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bende klavye geç yazıyor bazı sitelerde web de temiz flash atıcam cihaza bi

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Bende klavye geç yazıyor bazı sitelerde web de temiz flash atıcam cihaza bi
açıkçası ben s60v5 klavyesinden buna geçince biraz zorluk yaşadım ama klavye çok iyi bana göre hız sorunu da yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
abi hay Allah razı olsun ya içime su serptin

eyvallah en başta şarjı bitirip sonra kapalı şarjda birakma kuralına takılma ben ilk aldığımda tam bitirmeden uyarıdan sonra şarja taktım ve şuan batarya konusunda şikayetçi değilim yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor çünkü :D

Üst Alt