swype açık mı?Serdar benim endişem yersizmiş orda yazan süreyle kullanım süresinin alakası yok şarjı gayet iyi gidiyor tek sıkıntım klavye kaldı çözemedim şimdi
swype açık mı?Serdar benim endişem yersizmiş orda yazan süreyle kullanım süresinin alakası yok şarjı gayet iyi gidiyor tek sıkıntım klavye kaldı çözemedim şimdi
Abim 3-4 sefer bataryanın tamamını bitirip doldur.1 seferde tamamen bitir ve bilgisayardan şarj etBen de şarj 8 saat zor gidiyor birde iki üç saati güç tasarrufunda hem de telefon yeni diye batarya kalibre olmadı diye düşünüyorum ama 3g den net sürekli açık on dakika da bir besleme kontrolü sürekli e posta kontrolübir saat falanda bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum ama şarj şuan %86 battery ürogramında üç buçuk saat gider diyor çok
ok az sanırım benim bataryada sıkıntı var Serdar Sende de böyle mi?

yüklenen dil sayısı,bir o da Türkçe.. Fatih im batarya programına kandım ben yoksa kullanımda gayet iyi gidiyo dün on saatten,sonra %40 şarjım vardı![]()
Belki 64 'lüğe daha iyi bi batarya koymuşlardırRecep kafamı karıştırdın şimdi bende 3g açık on beş dakka pokemon oynasam %4 falan şarjım gidiyo bataryada mı sıkıntı var,çözemedim değiştirtceksiniz bana cihazı he![]()
Valla benim cihaz değişik galiba%500 hata payı var bunun,Engin abi3 saat yazıyor 16 saat gidiyor
![]()
Recep kafamı karıştırdın şimdi bende 3g açık on beş dakka pokemon oynasam %4 falan şarjım gidiyo bataryada mı sıkıntı var,çözemedim değiştirtceksiniz bana cihazı he![]()
açıkçası ben s60v5 klavyesinden buna geçince biraz zorluk yaşadım ama klavye çok iyi bana göre hız sorunu da yokBende klavye geç yazıyor bazı sitelerde web de temiz flash atıcam cihaza bi
abi hay Allah razı olsun ya içime su serptin