N9 almayı düşünenler.. (Vazgeçtim ki iyi ki de geçmişim)

pRime.

Üye
kendi mesajlarını oku

----------Eklendi @ 02:10:32 ---------- Yazıldı @ 02:09:37 ----------

dediğim gibi konu kirlenmesin diye yazmadım size yeter üstteki cevaplar

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/sizce-nokia-c3-mu-yoksa-samsung-chat-335-mi-517988.html

samasung chat 335 al ,c3 te donma sorunları var

C3 her türlü dostum. donma falan yok sallıyor millet.

neyine sallıyooruz kardeşim bilip bilmeden ne çok seviyorsunuz fanlık yapmayı

Fandroidlik yapmıyoruzki fan olalım sen herşeyi biliyosun zaten.

Arada ki mesajlardan sonra benim yazdığım

Okudukça gülüyorum

pRime.

Üye
burda, s^3te nasıl rezil olduğun mesajları da koysana konuları saptıran kişi köşeye sıkışınca neler yapıyosun neler gülmekten kırılıyorum

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Madem rezil oldugum bir mesaj var bul koy buraya. Ben seninkini buldum koydum. Olmayan birseyi bulmak zor olabilir o ayri

----------Eklendi @ 03:19:56 ---------- Yazıldı @ 03:17:46 ----------

Nerdd koseye sikistim merak ediyorum Ilk kez 1 ghz islemci gorunce fazla heyecan yaptiniz bence.

pRime.

Üye
hala rezil olduğum iddia edliyor ya bırak bu işleri artık çocukluğu bırak sana mesaj göstermem mi gerekiyor hiç bişeye cevap veremiyosun androidle symbian karşılaştırmasına bile cevap veremedin, rezil oldun, sustun konuyu değiştin sen!! o kadar çok mesaj varki böyle... senin neyine beni rezil etmek sedece benim 1 mesajımı gösterip o fanın ve kendi mesajlarını göstermek rezil etmek olmuyo önce tartışmasını bileceksin sonra konuşacaksın köşeye sıkışınca konuyu değiştirmeyeceksin adam gibi her yazdığımıza cevap vereceksin ya da yazmayacaksın!! tartışmayı öğrenip geleceksin, milletin pofilinde mesaj kasmayı değil!!! sen daha mesajlarımıza cevap yazamayıp bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ederken nasıl beni rezil ettiğini iddia ediyosun!??

Konuya dönecek olursak iphone4 bile gs2'den hızlıyken LINUX'lü n9 gs2'yi 1ghz işlemcisiyle hızda ezip geçecektir.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi

Nerde rezil olmuşum göster diyorum sen hala yok cevap veremedin yok konuyu değiştirdin yok öyle yok böyle.

Gösteremiyorum diyeceksin sallamak yerine

primatür sen yenilgiye doymadın mı hala

pRime.

Üye
Nerde rezil olmuşum göster diyorum sen hala yok cevap veremedin yok konuyu değiştirdin yok öyle yok böyle.

Gösteremiyorum diyeceksin sallamak yerine

Bilen biliyor zaten nasıl bozulup yazamadığını. Diyorum ya çok konu var böyle arkalarda kaldığı için bulamıyorum üstüne de baya mesaj var.

ChavRash

Emekli Yönetici
İyi forumlar.