n9,meego ve android
olarak aradım ama dediğim gibi hep farkı yorum veya alakasız yorumlar buldum.içinde android die herhangi bir klasör yok.onu baştan söleyim.öyle bir yorumla karşılaşırsanız eğer
n9,meego ve android
olarak aradım ama dediğim gibi hep farkı yorum veya alakasız yorumlar buldum.içinde android die herhangi bir klasör yok.onu baştan söleyim.öyle bir yorumla karşılaşırsanız eğer
http://www.maxicep.com/meego/meego-cihaziniza-nasil-oyun-uygulama-yuklenir-580376.html#post4216893 buraya bakmadın mı dostum?[/QUOT
önce tele nokia oviden wireless üzerinden bir dosya yöneticisi kurdum. daha sonra pc ile internetten oyun program buldum(N9 uyumlu). data kablosu ile teli pc ye bağladım. herhangi bir yere koydum dosyayı. daha sonra dosya yöneticisinden dosyaya geldiğimde açmadı.bi tanesine de bi hata vermişti. yukarıdaki ajsettin konuyu da buldum. ismini kısalttım yine aynı. bir başka konuda hafıza/android/.... oraya kopyala yazıyodu ki o kadar baktım android die herhangi bir klasör yok. ovi haricinde tele henüz hiçbirşey yükleyemedim.
İkinci adım ayarlar/yüklemeler/"mağaza harici kaynaklardan gelen yüklemelere izin ver" bunu etkinleştiriyoruz.
dostum onları boşver sen o uygulama kurulum anlatımı android için senin cihazın meego kullanıyor. bir de kurmaya çalıştığın uygulamaların formatı nedir? meego'ya sadece .deb uzantılı uygulamalar ve oyunlar kurabilirsin.o dediğini yapmıştım ama sonuç aynı. sd karta kopyala falan bile yazıyo ki n9 da kart die bişi yok.
n9 için baktığım yerlerde genelde .apk vardı. belki ondan da olabilir. birde .deb deneyeyim cvp yazarım.
hocam sen naaptın ya ne apk si onlar android için. linüxle alakası yok sen bizim forumdaki .deb uzantılıları dene konudakileri uygulayıp.n9 için baktığım yerlerde genelde .apk vardı. belki ondan da olabilir. birde .deb deneyeyim cvp yazarım.
uzantısı .deb olan oyun fln uyguladım "yüklenemiyor- yükleme paketi bulanamadı" yazısı çıktı 7 tane denedim aynı hata. ???
http://www.maxicep.com/meego/meego-cihaziniza-nasil-oyun-uygulama-yuklenir-580376.html#post4216893 buraya bakmadın mı dostum?[/QUOT
önce tele nokia oviden wireless üzerinden bir dosya yöneticisi kurdum. daha sonra pc ile internetten oyun program buldum(N9 uyumlu). data kablosu ile teli pc ye bağladım. herhangi bir yere koydum dosyayı. daha sonra dosya yöneticisinden dosyaya geldiğimde açmadı.bi tanesine de bi hata vermişti. yukarıdaki ajsettin konuyu da buldum. ismini kısalttım yine aynı. bir başka konuda hafıza/android/.... oraya kopyala yazıyodu ki o kadar baktım android die herhangi bir klasör yok. ovi haricinde tele henüz hiçbirşey yükleyemedim.
Ben Nokia Destek Hattını Aradım,Bana Mağaza Harici Hiçbiryerden Program,Oyun v.s. Yüklenemediğini Söylediler Nokia N9 Tamamen PİŞMANLIKTIR...
N9 PİŞMANLIKTIR,UZAK DURUNUZ...
----------Eklendi @ 17:46:08 ---------- Yazıldı @ 17:35:52 ----------
Bu Arada Belki Flood Oluyor Ama Konu Birleştirmeyi Bilmiyorum,Cihazın Jelatinini Bile Kendimiz Çıkardık Cihazı İlk Biz Açtık Cihaza Hiçbir İşlem Yapılmadığını Biliyoruz,Nasıl Bir Saçmalıksa Cihaza program v.s. yükleyemediğimizi görünce cihazı satmaya karar verdik (10 GÜNLÜK CİHAZ) Telefoncu bir arkadaş bende Samsung Galaxy s2 var dedi baktım telefon android çift çekirdek işlemci v.s. dedim nekadar üzerine 400 TL verirsin dedi bizde tamam dedik 30 DK sonra adam aradı cihazın vidaları açılmış dedi ve haklı olarak bu cihazı bu şekilde kendisinin satamıyacağını söyledi,babam hemen aldığımız yere götürdü(Zonguldak Demirpark AVM Turkcell Abone Merkezi)adamlar cihazın satış öncesi açılmış olmasının çok zor bir ihtimal olduğunu söylediler ve eklediler bugün cumartesi pazartesi günü kvk dan arıza kaydı olup olmadığına bakalım dediler eğer varsa cihazınızı değiştiririz dediler,Pazartesi günü Turkcell Abone Merkezinden Aradılar ve cihazın kvk da işlem görmediğini söylediler sizce ne olmuş olabilir ?
Telefoncu Gelmişinin Geçmişinin Üzerine Yemin Etti !
ne yanı sen telefoncuya verdın sonra gerımı aldın eger dogru anladıysam telefoncu bır dumen cevırmısBen Nokia Destek Hattını Aradım,Bana Mağaza Harici Hiçbiryerden Program,Oyun v.s. Yüklenemediğini Söylediler Nokia N9 Tamamen PİŞMANLIKTIR...
----------Eklendi @ 17:46:08 ---------- Yazıldı @ 17:35:52 ----------
Bu Arada Belki Flood Oluyor Ama Konu Birleştirmeyi Bilmiyorum,Cihazın Jelatinini Bile Kendimiz Çıkardık Cihazı İlk Biz Açtık Cihaza Hiçbir İşlem Yapılmadığını Biliyoruz,Nasıl Bir Saçmalıksa Cihaza program v.s. yükleyemediğimizi görünce cihazı satmaya karar verdik (10 GÜNLÜK CİHAZ) Telefoncu bir arkadaş bende Samsung Galaxy s2 var dedi baktım telefon android çift çekirdek işlemci v.s. dedim nekadar üzerine 400 TL verirsin dedi bizde tamam dedik 30 DK sonra adam aradı cihazın vidaları açılmış dedi ve haklı olarak bu cihazı bu şekilde kendisinin satamıyacağını söyledi,babam hemen aldığımız yere götürdü(Zonguldak Demirpark AVM Turkcell Abone Merkezi)adamlar cihazın satış öncesi açılmış olmasının çok zor bir ihtimal olduğunu söylediler ve eklediler bugün cumartesi pazartesi günü kvk dan arıza kaydı olup olmadığına bakalım dediler eğer varsa cihazınızı değiştiririz dediler,Pazartesi günü Turkcell Abone Merkezinden Aradılar ve cihazın kvk da işlem görmediğini söylediler sizce ne olmuş olabilir ?
Telefoncu Gelmişinin Geçmişinin Üzerine Yemin Etti !
Ben Nokia Destek Hattını Aradım,Bana Mağaza Harici Hiçbiryerden Program,Oyun v.s. Yüklenemediğini Söylediler Nokia N9 Tamamen PİŞMANLIKTIR...
sen önce aldığın telefonu araştır ondan sonra konuş...Bir olay yaşamışsın diye nokia'yı , N9'u kötülemeBizde Şüpeleniyoruz ama adam yemin etti işte telefon babamın şuandada kullanıyor cihazda bi problem yok,babam bırak dedi eğer o yaptıysa 3 günlük dünyada Allah ondan çıkarır onu dedi ama işte sonuçta cihazın vidaları açılmıştı alırken vidalarına bakmadık adamıda suçlayamıyorum
Bu Konuyla ilgili yeni bir konu açtım,bu konunun yönü değişmesin diye eğer alacaksan hiçbirşey yükleyemezsin...
----------Eklendi @ 17:56:43 ---------- Yazıldı @ 17:55:50 ----------
Nokia Bitti Yeni Krallarımız Iphone ve Samsung'dur...