N9/50 icin dev market (oyun, uygulama, temalar) aradıgınız herşey mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

scorpion11

scorpion11

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Şey programları gezerken Firefox'un 17. sürümünü gördüm.Bu sürümü deneyen var mı ?

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
kim hazırlamışsa şahane yapmış gerçekten. ovi den çok oraya giriyorum. yapanların emeğine sağlık.

pRime.

pRime.

Üye
15. Sürümden pek farkı yok 17nin.

pRime.

pRime.

Üye
kurmadığım için bilmiyorum ancak aynı arayüze sahip.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
buna benzer bişey uygulama olarak değil ftp üzerinden bende yapmayı düşünüyodum buradaki ve meegotürkiye forumdaki kullanıcılar için, bu daha güzel olmuş. benim yapacağımda sadece kullandığım programlar olacaktı, bu kadar kapsamlı değildi yani. n900 alırsam belki onunla yaparım artık. hevesim geçtiğinde ftp sunucusuna çevirebilirim onu :)

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Şey programları gezerken Firefox'un 17. sürümünü gördüm.Bu sürümü deneyen var mı ?
Öncelikle önceki sürümü kaldırmak gerekiyor. çünkü kaldırılmaması halinde daha önce yüklenmiştir diye uyarı veriyor. yükle sırasında internete bağlı olması gerekiyor 490kb lık bir indirme yapmakta.Dil ingilizce ve bunu değiştirmeye kalktığınızda programa bir daha giriş yapılamıyor sürekli kendini kapatıyor program.son olarak 15. sürümden hiçbir farkı yok. tarayıcıda ki kasma aynı boyutta. ben tekrar 15'i yüklicem geri.

scorpion11

scorpion11

Üye
Öncelikle önceki sürümü kaldırmak gerekiyor. çünkü kaldırılmaması halinde daha önce yüklenmiştir diye uyarı veriyor. yükle sırasında internete bağlı olması gerekiyor 490kb lık bir indirme yapmakta.Dil ingilizce ve bunu değiştirmeye kalktığınızda programa bir daha giriş yapılamıyor sürekli kendini kapatıyor program.son olarak 15. sürümden hiçbir farkı yok. tarayıcıda ki kasma aynı boyutta. ben tekrar 15'i yüklicem geri.

Bilgilendirme için teşekkürler.Fark var mı dedim ama yokmuş.

manialog

manialog

Üye
çok uğraştım hep yükleme kesintiye uğradı hatası veriyor çözümü var mıdır bunun

pRime.

pRime.

Üye
terminalden kurun?

pRime.

pRime.

Üye
dpkg -i de olabilir
apt-get install da olabilir
dpkg daha garantidir.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
dpkg'den sonra dosyanin yolunu da yaziyormusun peki?

"dpkg dizinler/dosyaadi.deb" gibi.

manialog

manialog

Üye
OLMADI yapamadım bunun tam kodunu yazabilir misiniz acaba ne yazmak lazım tam olarak

Seglopsi

Seglopsi

Üye
birde sunu deneyin o zaman,.oncelikle dosyayi mydocs'a atin. dosyanin adini debn9 olarak degistirin.

terminali acin,

devel-su
rootme
cd home/user/MyDocs
dpkg debn9.deb
(olmazsa) *dpkg -i debn9.deb

birde boyle deneyin.

- - - Eklendi - - -

eger halen olmuyorsa aldiginiz hatayi SS atin o sekilde yardimci olmaya calisalim.

• Beğen
Tepkiler: manialog
manialog

manialog

Üye

pRime.

pRime.

Üye
root olup cd yapmayı deneyelim. öncelikle
devel-su yazıp gönderin.
şifre soracak rootme yazıp gönderin (karakterler çıkmaz yazarken)

cd home/user/MyDocs yazıp gönderelim

dpkg -i debn9.deb yazıp gönderelim.

doğru şekilde yaptıysanız yükleme başlayacaktır.

• Beğen
manialog

manialog

Üye
yükledim sağolun yalnız ekranındaki düğmeleri çalışmıyo öyle duruyo program açılıyo ama basşa bişey yok

pRime.

pRime.

Üye
şu arayüz geldiğinde mesela aplicaciones açılmıyor mu?

Ekli dosyalar

• Beğen