15. sürümde olan hafif takılmalar var mı?Bir de 15. sürümün üstüne mi kuruyor?15. Sürümden pek farkı yok 17nin.

Öncelikle önceki sürümü kaldırmak gerekiyor. çünkü kaldırılmaması halinde daha önce yüklenmiştir diye uyarı veriyor. yükle sırasında internete bağlı olması gerekiyor 490kb lık bir indirme yapmakta.Dil ingilizce ve bunu değiştirmeye kalktığınızda programa bir daha giriş yapılamıyor sürekli kendini kapatıyor program.son olarak 15. sürümden hiçbir farkı yok. tarayıcıda ki kasma aynı boyutta. ben tekrar 15'i yüklicem geri.Paylaşım için teşekkürler.Şey programları gezerken Firefox'un 17. sürümünü gördüm.Bu sürümü deneyen var mı ?
Öncelikle önceki sürümü kaldırmak gerekiyor. çünkü kaldırılmaması halinde daha önce yüklenmiştir diye uyarı veriyor. yükle sırasında internete bağlı olması gerekiyor 490kb lık bir indirme yapmakta.Dil ingilizce ve bunu değiştirmeye kalktığınızda programa bir daha giriş yapılamıyor sürekli kendini kapatıyor program.son olarak 15. sürümden hiçbir farkı yok. tarayıcıda ki kasma aynı boyutta. ben tekrar 15'i yüklicem geri.
nasıl apt get instal falan yazıyorduk öyle mi tam bilmiyorum onuterminalden kurun?
dpkg -i de olabilir
apt-get install da olabilir
dpkg daha garantidir.