N8'ler arasındaki inanılmaz ekran farkı çok acil okuyun yorumlayın....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
N8'ler arasındaki inanılmaz ekran farkı çok acil okuyun yorumlayın....
arkadaşlar dün itibariyle wave'i satıp tekrar n8 aldım zor buldum ama aldım. fakat çok üzücü bir durum var benim şansımdan mıdır anlayamadım. ekran renkleri inanılmaz soluk ve renksiz. 5800'ın ekranı gibi. keskinlik falan hiç yok. bunu hemen anladım telefonu açtığım anda anladım. çünkü 2. n8'im . o telefonumda renkleri ekranı çok iyi biliyorum. çok keskin ve parlak renkleri ve gerçekten göz alıcıydı. yeni aldığım çok soluk o kadar belli ki. zaten gittim bir mağazda birebir karşılaştırdım. olmaz böyle şans. mail attım nokiaya . ilk 7 gün içinde ayıplı mallarda iade veya sıfır kutulu değişim hakkı var. ben değiştirmek istedim lütfen yardımcı olun fikirlerinizi söyleyin. pazartesi aldığım yere kvk'nın gerçek bayii götüreceğim değiştirmek için. ve siz de elinizdeki n8'leri başka n8'lerle karşılaştırın ve dikkatlice bakın. buraya deneyimlerinizi yazın. mutlaka bir kaç kişide daha vardır ve farketmemiştir. ben 2. kez aldığım için elime aldığım an farkettim. denediğiniz iki telefonda da ekran ışığını sonuna getirip öyle deneyin........ ışıkla alakası olmadığını biliyorum keskinlik ve parlaklığın ama birileri ekran ışığıyla alakası olduğunu düşünebiliyor. o yüzden bilin ki ışıkla renk ve keskinliğin alakası yok. zaten göz alıcı biçimde farkediliyor. yorumlarınızı bekliyorum....:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: orcusss

ozggurr

ozggurr

Üye
fantastik bir durum...

ozggurr

ozggurr

Üye
Ben bu arkadasin daha once N8'i zararina satip Samsung wave aldiginda da, sonra Samsung Wave'i satip yeniden N8 aldigina ve N8'inde boyle bir hata ciktigina nedense bastan beri inanmiyorum...

Umarim yaniliyorumdur yoksa cok yazik arkadas adina...

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
bak sana ilk sattığım n8'in imeini veriyorum genpaya gir sorgulat. ama bu n8'in imeisini veremem tabi. bunu da fotolarla kanıtlayacağım. inanılmayacak bir durum yok şimdi ne diyeceksin merak ediyorum.

--------------- Ekleme ---------------

355361047124711 1 hafta sora servise göndermiştim. genpa teknik servis bölümünden sorgulat arıza kaydı var. şimdi aldığım n8'in fotolarını ekliyorum gör de bir daha .

resmi de koyuyorum ekrana kocaman GOGOLAG yazdım birazcık insansan özür dilersin.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
olabilir ya sonuçta makine üretimi benim de kameranın sensöründe 2 noktada öü piksel var ama sensörde resimi çektiğimde resmi etkilemiyor sadece vizörde görünüyor zoomlayınca büyümesini bekliyorum dğeişim için vericem sonra :)

sen erken farketmişsin git değişim iste 7 günü geçmemiş hatta ben onu 9 gün olarak biliyorum benim farkettiğimde 25 hün frlan olmuştu :)

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi

ozggurr

ozggurr

Üye
resmi de koyuyorum ekrana kocaman GOGOLAG yazdım birazcık insansan özür dilersin.

Umarim yaniliyorum demistim yukarda gozunden kacmis galiba ki insanligimi sorgulamissin...

Cok yazik arkadas adina diye de devam etmistim...

Gercekten hala cok yazik oldugunu dusunuyorum senin adina...

Insanim bot vs degil, uzerimde insan yazan resim gondermemi beklemiyorsundur umarim ;)

N8'i zararina satip wave alip onu da satip N8 alman "yazik" ifadesini layigiyla hakediyor...

YAZIK..

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
yazık haklısın zarar ettim. ama inanman önemli ben böyle bir aptallık yaptım evet. ama insan aptalım diye olmadığı halde yalan söyler mi.

donanım arkadaşım. ekran yazılım falan değil. aynı tft lcdler gibi beyazımsı ışığı alttan tutuyolar gibi ve renksiz soluk. keskinlik zaten yok.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
temadan dolayı felan olmasın :) eğer o çizgilerin rengi soluk diyorsan o zaman yazının renginin de soluk olması gerekmez mi bence sen bi fabrika ayarlarına dön diyeceğim ama niye öyle olsun tema değiştirmeyi denedin mi :S donanımsal olsa her taraf soluk olurdu diye düşünüyorum

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
o fotoda belli olmadı çünkü otofokuslu bi makineyle çektim renkleri ve görüntüyü kendi netleştirmiş tema orijinal zaten. ama haklısın belli olmuyor çekimle alakalı. gerçekten ciddi fark var. mutlaka bi yerde denk gelirsin dikkatli olursan. mesela örnek vereyim rehberde bile belli. rehbere girince yeşil insan ikonları var ya o bende tamamen soluk sanki pc ekranı gibi çok mat bir yeşil. ama diğer n8lerde neon gibi parlak ve keskin. çok hpoş duruyor ama benimkinde değil. rehbere girip ordan neon gibi yeşil keskin parlak olduğunu görebilrsiniz eğer sizinkilerde de bu sorun yoksa.. deneyimlerinizi bekkliyorum bu konuda

bir örnek daha vereyim. bir program yüklerken siyah temada ilerlemeyi gösteren yeşil çizgi normalde parlak ve keskin koyu. ama benimkinde yeşil mat ve soluk

Rap3g

Üye
arkadaşım imei numarası şuan kullandığın veya kullanılan bir cihaza aitse lütfen kaldır. Klon edebilirler ve iki cihazda kapanır.

akdere3131

Üye
en iyisi telefonun kalsın deiştirme şimdi onu alırlar belki daha çok sorunu olan bi telefon verirler..

erquin

erquin

Üye
ekran parlaklıgına bakmıssındır yok canım 2 tane n8 degiştiren biri kesin bakmıştır oraya :oke:

Trackmania

Trackmania

Üye
Gözlerin süper amolede alışmış olamalı :ehe

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
imei klonu garantili bir tel için çok önemli değil serviste sadece 15 dk'da yeni imei veriyorlar daha önce başıma geldi önemi yok gerçekten . zaten dünyada imeisini saklayan tek millet biziz. videolara falan bak tel incelemelere adamlar hiç saklamıyor. bizim saklamamız da saçma zaten biz de satıcılardan alıyoruz kaç kişinin elinden geçiyor o telefonlar öyle geliyor...... 15 dklık iş yani garantili cihazlar için....

kolera87

Üye
bendede ekranda sorun var özellikle browserde google ye girdiğimde ekran mavimsi oluyor acaba donanımsalmı çünkü tam ekrana geçince browserde ekran mavimsi ama seçeneklerde beyaz

gogolag

gogolag

Üye
    Konu Sahibi
bendede ekranda sorun var özellikle browserde google ye girdiğimde ekran mavimsi oluyor acaba donanımsalmı çünkü tam ekrana geçince browserde ekran mavimsi ama seçeneklerde beyaz

seninki normal arkadaşım mavisi dediğin amoled keskinliği gösteriyor. mavisi denmez zaten tam olarak . ama benimki sapsarı oluyor işte sorun bu

pcwolf

pcwolf

Üye
Gözlerin süper amolede alışmış olamalı :ehe
Bomboş bir yorum...

Senin telefondaki sorun belki güç tasarrufu modundan kaynaklı olabilir tam bilmiyorum. Belki şimdiki telefonunda ışık sönsörü arızalıdır da ortam ışığı diğer telefona göre belirgin şekilde ayarlayamıyodur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt