gogolag
Üye
N8'ler arasındaki inanılmaz ekran farkı çok acil okuyun yorumlayın....
arkadaşlar dün itibariyle wave'i satıp tekrar n8 aldım zor buldum ama aldım. fakat çok üzücü bir durum var benim şansımdan mıdır anlayamadım. ekran renkleri inanılmaz soluk ve renksiz. 5800'ın ekranı gibi. keskinlik falan hiç yok. bunu hemen anladım telefonu açtığım anda anladım. çünkü 2. n8'im . o telefonumda renkleri ekranı çok iyi biliyorum. çok keskin ve parlak renkleri ve gerçekten göz alıcıydı. yeni aldığım çok soluk o kadar belli ki. zaten gittim bir mağazda birebir karşılaştırdım. olmaz böyle şans. mail attım nokiaya . ilk 7 gün içinde ayıplı mallarda iade veya sıfır kutulu değişim hakkı var. ben değiştirmek istedim lütfen yardımcı olun fikirlerinizi söyleyin. pazartesi aldığım yere kvk'nın gerçek bayii götüreceğim değiştirmek için. ve siz de elinizdeki n8'leri başka n8'lerle karşılaştırın ve dikkatlice bakın. buraya deneyimlerinizi yazın. mutlaka bir kaç kişide daha vardır ve farketmemiştir. ben 2. kez aldığım için elime aldığım an farkettim. denediğiniz iki telefonda da ekran ışığını sonuna getirip öyle deneyin........ ışıkla alakası olmadığını biliyorum keskinlik ve parlaklığın ama birileri ekran ışığıyla alakası olduğunu düşünebiliyor. o yüzden bilin ki ışıkla renk ve keskinliğin alakası yok. zaten göz alıcı biçimde farkediliyor. yorumlarınızı bekliyorum....