N8'inizn şarjı kaç gün gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
N8'inizn şarjı kaç gün gidiyor?
Normal bi kullanımla işte günlük 50-100 mesaj,5-10 dk telefon görüşmesi,arada wifi'ye bağlanma güç tasarruf modunda ve güç tasarruf modunda olmadan ne kadar gidiyor şarjınız?

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
valla ben msjlaşma, biraz internet, oyun derken bitiveriyor 1 günde. en azından %70 garanti bitiyor. korkudan tek yaptığın msjlaşma ve oyun ya. nete bile girmiyorum yani. işim varken 5 dklığına giriyorum o kadar. eskiden 2 gün gidiyodu gene. şimdi iyice berbatlaştı batarya. napsam bilmiyorum ki. daha 2 aylık telefon ya. milletin 3 gün gider, herşeyi yapar ne güzel. ben çok mu şey yapıyorum bu telefonla yaa? offfffffffffffffff.

seninki ne kadar dayanıyor??

TheORCUN

TheORCUN

Üye
valla ben msjlaşma, biraz internet, oyun derken bitiveriyor 1 günde. en azından %70 garanti bitiyor. korkudan tek yaptığın msjlaşma ve oyun ya. nete bile girmiyorum yani. işim varken 5 dklığına giriyorum o kadar. eskiden 2 gün gidiyodu gene. şimdi iyice berbatlaştı batarya. napsam bilmiyorum ki. daha 2 aylık telefon ya. milletin 3 gün gider, herşeyi yapar ne güzel. ben çok mu şey yapıyorum bu telefonla yaa? offfffffffffffffff.

seninki ne kadar dayanıyor??

Normal bir şey o merak etme. Pil en başta deli gibi performans gösterir hatta ilk açtığında %30 civarı şarjı bitiremezsin. İlk bir kaç gün 4 5 saat oynarsın %50 olmaz.
Ama normal performansı 1 gün için, 1.5-2saat oyun, 1 saat civarı görüşme 50 100 mesaj ve 1 saat internet ile sabah çıkarıp akşam takarsın şarja, ki yeterli hatta bu telefon için süper.

Asıl konu için de söyleyebileceklerim; hiç oyun oynamaz ve sadece dediklerini yaparsan 2 günü görürsün; tasarruf modunda 3 günü rahat geçersin...

ReaqL

ReaqL

Üye
arkadasım ben hergun okuLa gıderken-geLirken muzik dinliyorum (2 saat). Hergun wirilise baglanıorum gunde 50 msj, oyundur vs. 3g kapalı ekran koruyucu kapalı 3 gun gıdıyor yakLasık...

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye

Normal bir şey o merak etme. Pil en başta deli gibi performans gösterir hatta ilk açtığında %30 civarı şarjı bitiremezsin. İlk bir kaç gün 4 5 saat oynarsın %50 olmaz.
Ama normal performansı 1 gün için, 1.5-2saat oyun, 1 saat civarı görüşme 50 100 mesaj ve 1 saat internet ile sabah çıkarıp akşam takarsın şarja, ki yeterli hatta bu telefon için süper.

Asıl konu için de söyleyebileceklerim; hiç oyun oynamaz ve sadece dediklerini yaparsan 2 günü görürsün; tasarruf modunda 3 günü rahat geçersin...

hmm. ya ne bileyim genede daha fazla dayanması gerekmezmiydi :hmmm :vur

akibet2

Üye
Bende Günübirlik Şarj ediyorum telefonumu beLki 200 mesaj geliyor 200 tane ortalama ben yazıyorum , 1-2 saat arası görüşme 3 saat toplamda müzik 1 saat video

bunları gün içerisinde sabit belki + - 10 dkka dır . işte bu saatte işten geliyorum ve şarja takıyorum şuan şarjım %22

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
arkadasım ben hergun okuLa gıderken-geLirken muzik dinliyorum (2 saat). Hergun wirilise baglanıorum gunde 50 msj, oyundur vs. 3g kapalı ekran koruyucu kapalı 3 gun gıdıyor yakLasık...

ben o dediğini yapsam 5 saat dayanmaz heralde.
3 gündür harifyen bunları yapıyosun ve şarj 3 günde mi bitiyor?! vay anasını. :ah

Uruloki

Uruloki

Üye
valla normal kullanımla 3-4 gün arası ki rakiplerini ezdiği bir noktada bu ama aşırı nete girersen 1 gün çünkü deneme yaptım akşam şarj edip öteki akşam elime aldığımda hiç şarjı eksilmemişti yani kullanmazsanız cihazı 5-6 yı bile devirebilirsiniz bende ama 3G kapatın ekran koruyucu olmasın ve nete wi-fi ile bağlanın aşırı fotoğraf çekmeyin xenon flaş sağolsun dimi yani belli kriterlere uyarsanız 3-4 gün gider

AYNA

AYNA

Üye
ben o dediğini yapsam 5 saat dayanmaz heralde.
3 gündür harifyen bunları yapıyosun ve şarj 3 günde mi bitiyor?! vay anasını. :ah

sen batarya tamamen boşalmadan şarja takmıyorsun dimi?
hakketten seninki diğerlerine göre daha az gidiyo gibi geldi bana diğer arkadaşların anlatımına göre.

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
sen batarya tamamen boşalmadan şarja takmıyorsun dimi?
hakketten seninki diğerlerine göre daha az gidiyo gibi geldi bana diğer arkadaşların anlatımına göre.

tabiki de hayır. boşalıyor sonra takıyorum. bazen 1 diş kala takıyorum. ama bazen telefona ihityacım olduğunda evden çıkmadan önce takmak zorunda kalıyorum 2-3 diş varken.. yarı yolda bitecek çünkü.

wlan kullandığım halde nası bu kadar çok gider anlamıyorum..

AYNA

AYNA

Üye
keske batarya kolay değişebiliyo olsaydı n8de şarj bitcek diye kaygı duymazdık yedek batarya olurdu hemen tak yani :D :D

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
gerçekten öyle ya. yedek batarya verseler bile iyi olurdu. masraf olmazdı.

fakat birşey soracağım. batarya değişimleri için ücret almıyorlar heralde değil mi :S

mc_mfi

Üye
baya konuşuyom wifi zaten kesil miyo oyun la önceden 1 gün gitmezdi şimdi usb girişinden şifle şarj ediyom 3-4 gün gidiyo (önceden bende e 52 vardı onun şarj ı)

AYNA

AYNA

Üye
gerçekten öyle ya. yedek batarya verseler bile iyi olurdu. masraf olmazdı.

fakat birşey soracağım. batarya değişimleri için ücret almıyorlar heralde değil mi :S

nokia shop değiştirir ama orjinal batarya kaç para bilmiyorum!
biz değiştiremedikten sonra ne espirisi var ki? mesela bir yolculuğa çıktık ve n8 e filmler attık yolda şarj bitmesin diye ne yapıcaz?? bataryayı değiştiremiyoruz tek çare kalem pille şarj edici oda pek verimli değilmiş uzun sürede dolduruyormuş saatler alıyor yani..mesela benim se satio vardı onda 4 adet bataryam vardı özel durumlarda hepsini doldurur yanıma alırdım hiç şarj kaygısı duymadan filmlerimi izlerdim.n8de bu durum bana göre biraz can sıkıcı..

blackbird48

blackbird48

Üye
benim kendi fikrim hiç bir şeyden kısmıyorum zaten bu cihazında onu kıs bunu kıs ee daha ne kaldı boşver ya her özelliğini kullanıom sadece internete bağlanmayı otomatık eğilde sor yaptım gerisi her şey açık ve her şeyidi kullanıyorum 2 gün ama 2,5 demedi yeterde ya sonuçta tüm özelliklerini kullanıom ve face günün 4 saati açık

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin farklı gidiyo anlaşılan.Benim de 1.5-2 gün arası değişiyo nokia teknik servisleri bi ayar yapıyomuş galiba şarj gitme süresini uzatıyomuş bi arkadaşım söylemişti hemen hallediyolarmış.

huppi

Üye
benim burda iş yerinde bir arkadaşımda ve polis memurunda var.. arkadaşım 12 13 gün gittiğini söylüyor şarjının aşırı kullanırsam en az 1 hafta gidiyor diyor.. polis memuru olan ise en az 8 gün gidiyor diyor.. hiç inanasım gelmiyor... :S almayı düşünüyorum da bana 2 gün gitse yeter :D 3 telefon kullanıyorum biri 4 gün dieri 3 gün bidenesi var hele android :D sabah şarjdan alıyorum akşamı zor görüyorum :D N86 var günde 2 saat müzik dinliyorum 15 gün gitti şarjı :D bunlara örnek olarak alacak olduğum N8 in şarjı 2 yada 3 gün gitse bana hayli hayli yeter :)

haliloz95

Üye

senin yaptıgının aynısını yapıyorum 1 gün gidiyor hayatta inanmam :))

--------------- Ekleme ---------------

mesela bir yolculuğa çıktık ve n8 e filmler attık yolda şarj bitmesin diye ne yapıcaz?? bataryayı değiştiremiyoruz tek çare kalem pille şarj edici oda pek verimli değilmiş uzun sürede dolduruyormuş saatler alıyor yani..

kardeş 2011 yılının TÜRKİYE'sinde yaşıyoruz yolculuğa çıktıysan hemen hemen her dinlenme tesisinde şarj doldurma makineleri war gülü seven dikenine katlanır..

AYNA

AYNA

Üye
senin yaptıgının aynısını yapıyorum 1 gün gidiyor hayatta inanmam :))

--------------- Ekleme ---------------

kardeş 2011 yılının TÜRKİYE'sinde yaşıyoruz yolculuğa çıktıysan hemen hemen her dinlenme tesisinde şarj doldurma makineleri war gülü seven dikenine katlanır..

ben yolculuğu örnek verdim bazı durumlarda böyle birşeyde olmuyabiliyor.n8 alırsam tek çare kalem pil ile şarj etmek olucak şimdilik bunu buldum..

Üst Alt