valla ben msjlaşma, biraz internet, oyun derken bitiveriyor 1 günde. en azından %70 garanti bitiyor. korkudan tek yaptığın msjlaşma ve oyun ya. nete bile girmiyorum yani. işim varken 5 dklığına giriyorum o kadar. eskiden 2 gün gidiyodu gene. şimdi iyice berbatlaştı batarya. napsam bilmiyorum ki. daha 2 aylık telefon ya. milletin 3 gün gider, herşeyi yapar ne güzel. ben çok mu şey yapıyorum bu telefonla yaa? offfffffffffffffff.
seninki ne kadar dayanıyor??
Normal bir şey o merak etme. Pil en başta deli gibi performans gösterir hatta ilk açtığında %30 civarı şarjı bitiremezsin. İlk bir kaç gün 4 5 saat oynarsın %50 olmaz.
Ama normal performansı 1 gün için, 1.5-2saat oyun, 1 saat civarı görüşme 50 100 mesaj ve 1 saat internet ile sabah çıkarıp akşam takarsın şarja, ki yeterli hatta bu telefon için süper.
Asıl konu için de söyleyebileceklerim; hiç oyun oynamaz ve sadece dediklerini yaparsan 2 günü görürsün; tasarruf modunda 3 günü rahat geçersin...

arkadasım ben hergun okuLa gıderken-geLirken muzik dinliyorum (2 saat). Hergun wirilise baglanıorum gunde 50 msj, oyundur vs. 3g kapalı ekran koruyucu kapalı 3 gun gıdıyor yakLasık...

ben o dediğini yapsam 5 saat dayanmaz heralde.
3 gündür harifyen bunları yapıyosun ve şarj 3 günde mi bitiyor?! vay anasını.![]()
sen batarya tamamen boşalmadan şarja takmıyorsun dimi?
hakketten seninki diğerlerine göre daha az gidiyo gibi geldi bana diğer arkadaşların anlatımına göre.
gerçekten öyle ya. yedek batarya verseler bile iyi olurdu. masraf olmazdı.
fakat birşey soracağım. batarya değişimleri için ücret almıyorlar heralde değil mi :S
3 telefon kullanıyorum biri 4 gün dieri 3 gün bidenesi var hele android
sabah şarjdan alıyorum akşamı zor görüyorum
N86 var günde 2 saat müzik dinliyorum 15 gün gitti şarjı
bunlara örnek olarak alacak olduğum N8 in şarjı 2 yada 3 gün gitse bana hayli hayli yeter 
arkadasım ben hergun okuLa gıderken-geLirken muzik dinliyorum (2 saat). Hergun wirilise baglanıorum gunde 50 msj, oyundur vs. 3g kapalı ekran koruyucu kapalı 3 gun gıdıyor yakLasık...
)mesela bir yolculuğa çıktık ve n8 e filmler attık yolda şarj bitmesin diye ne yapıcaz?? bataryayı değiştiremiyoruz tek çare kalem pille şarj edici oda pek verimli değilmiş uzun sürede dolduruyormuş saatler alıyor yani..
senin yaptıgının aynısını yapıyorum 1 gün gidiyor hayatta inanmam)
--------------- Ekleme ---------------
kardeş 2011 yılının TÜRKİYE'sinde yaşıyoruz yolculuğa çıktıysan hemen hemen her dinlenme tesisinde şarj doldurma makineleri war gülü seven dikenine katlanır..