telefonu ilk gelen partiden almıştım türkiyeye geldiği gün antalyada nokia shopta 6. sıradaydım
bu telefon için 3.5 saat yol gidip alıp geri geldiğimi düşününce makinedeki o halini görünce içimde fırtınalar kopmuştu tekrar elime alıp kullanmak gerçekten çok mutlu etti
Teşekkürler bu arada bi tane bluetooth kulaklık aldım (BH-217) aldım J'ye niyetlendim ama 250 TL çok geldi
bende aynı özellikteki bunu aldım telefon kulağıma yapışıyor bu aralar
mikrofonda tamam sadece kameranın focus motoru çalışmıyor büyük ihtimal nemden yapıştığı içindir zamanla kuruyunca düzeleceğini umuyorum
düzelmezse artık komple mercek kısmını değiştiririm saat gibi çalışıyor maşallah
Arkadaşımın blackberry telefonu suyun içine düşmüştü bayağı su aldı ama sonra kuruttu bir şekilde o şekilde 2 - 3 ay sorunsuz çalıştı ama bir süre sonra yavaşladı donmaya falan başladı ama bilmiyorum su sebebiyle mi
Arkadaşımın blackberry telefonu suyun içine düşmüştü bayağı su aldı ama sonra kuruttu bir şekilde o şekilde 2 - 3 ay sorunsuz çalıştı ama bir süre sonra yavaşladı donmaya falan başladı ama bilmiyorum su sebebiyle mi