N8'imin sorunu ne olabilir sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boriss

Üye
    Konu Sahibi
N8'imin sorunu ne olabilir sizce ?
merhaba ,

yaklaşık 2 aydır N8 kullanıyorum ve şu ana kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım telefonumla ilgili , ancak dün sabah telefonu açmaya çalıştığımda açılmadı , biraz uğraştım zorladım ve nihayet açıldı ancak 1 dakika bile geçmeden kendine kendine kapanıp açılmaya başladı . Dünden beri sürekli olarak kendi kendine açılıp kapanıyor , hiç bir işlem yapamıyorum .

Yaklaşık 1 saat evvel hard format attım , yine değişen bir şey yok , hala kendi kendine açılıp kapanıyor , sizce n8'imin sorunu nedir ?

her şeyden önemlisi bu sorunu çözmek için ne yapabilirim ?

Şimdiden teşekkürler .

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
dostum sanada hatalı üretim gelmiş.fabrika üretiminide anakartın üzerine monte edilmesi gereken bir parçanın atlanması sonucu bazı cihazlar kendi kendini resetleyip sonsuz döngüye giriyor.eğer garantisi varsa değişim iste...

boriss

Üye
    Konu Sahibi
telefonum genpa garantisi altında , müşteri hizmetlerini aradım , çağrı merkezlerinin pazar günü çalışmadığı söylediler , şu an elim kolum bağlı durumda.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hiç problem yapma dostum git paşalar gibi genpaya değişim ya da iade iste sakın onarım yaptırma bence ve ağırlığını koy ortaya sen onlara değil onlar sana diz çöksün...

boriss

Üye
    Konu Sahibi
doğrudan iade ya da değişim isteyebilirim değil mi ? muhtemelen önce inceleme yapmak isteyeceklerdir telefon için , bu durumda diretmek lazım sanırım .

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
doğrudan iade ya da değişim isteyebilirim değil mi ? muhtemelen önce inceleme yapmak isteyeceklerdir telefon için , bu durumda diretmek lazım sanırım .
diyorum ya ipler senin elinde olsun onlar diz çöksünler...

boriss

Üye
    Konu Sahibi
anladım , yarın ilk fırsatta bir baskın yapmak gerek genpaya , yardımın için çok teşekkür ettim.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
rica ederim dostum mağdur olma o bile mutlu eder beni...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu tip durumlarda onarım yapılmıyo telefon değiştiriylio nokia açıkladııı :naughty: git ver telefonu en geç 1 ay a değişir

----------Eklendi @ 13:24:52 ---------- Yazıldı @ 13:24:11 ----------

anladım , yarın ilk fırsatta bir baskın yapmak gerek genpaya , yardımın için çok teşekkür ettim.

illa genpaya gitmen gerekmiyo kvk ya da gidebilirsin bu telefonların içinde genpa garanti yazısı çıksada nokia garantili olduğu için kvk ya da verebiliyosun

----------Eklendi @ 13:25:36 ---------- Yazıldı @ 13:24:52 ----------

diretmeye felan gerek yok telefondaki sorunu gördükleri anda anlarlar olayı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt