N8'ime maşallah

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sutrakama

sutrakama

Üye
    Konu Sahibi
N8'ime maşallah
Tam 5 gün oldu şarj ım daha % 40 :))) süperrrr

sh0ck

sh0ck

Üye
Kardes, kullanim suren ile ilgili daha fazla ayrinti verirsen, bizde oyle kullaniriz.. :)

Guc tassarruf modu acikmi ? Oyun oynuyormusun? V.s v.s.. ?

5800 cı

5800 cı

Üye
bence 3g kapalı yoksa o kadar hayatta gitmez

OLcaytugN8

Üye
benim 2 gün gidiyor artık ama nete falan giriyorum yinede iyi :D

mucaht

Üye
benim aktif kullanımla tam 24 saat sürüyor. Telefonu hiç kullanmıyor musunuz da 4-5 gün gidiyor :D

mraz

mraz

Üye
Günde 3-4 görüşme bluet-wifi-3G kapalı tasarruf açık halinde tam 4gün gitti.Fakat dün sabah şarzdan aldım.internet wifi oyun vs. 10 saatte bitti.Yani kullanıma göre batarya süresi.

SilentOne

SilentOne

Üye
3gyi kpat ekran ışıqını kız 2 hafta bile gider

mucaht

Üye
walla nerdeyse gun boyu 3G ile internete bagli kaliyor telefon ustune bi kac resim cekiyorum ve mesajlasma da var tabii Bu seikilde tam 24 saat gidiyor sarjim. Ben gayet memnunum..

esmerdo

esmerdo

Üye
bende n8 kullanıyorum beyle maaşallahı var valla :) 4 5 gün gidiyor herşeyi yapıyorum gerçekten oyun net resim video vs vs vs.. süper bir telefon:oke:

zerhos458

zerhos458

Üye
4-5 gün gittiğine veya gidebileceğine inanmıyorum :) zaten o kadar süre kullanan arkadaşlarda 3210 kullanmış kadar tat alıyorlardır N8den :d:

sutrakama

sutrakama

Üye
    Konu Sahibi
Ben kimseyi kandırmıyorum inanın tam 6 gün şarjım gitti sadece yarım saat görüşme ve 150 mesaj atıldı ve 3 saat oyun oynadım bu 6 gün içinde

Ayarlarım normal di ekran aydınlık ama cidden hiç bir ayar la oynamadım

Ha şu var tabi telim hack li :DD belki ondan dolayı olabilir :D

ozggurr

ozggurr

Üye
Ben kimseyi kandırmıyorum inanın tam 6 gün şarjım gitti sadece yarım saat görüşme ve 150 mesaj atıldı ve 3 saat oyun oynadım bu 6 gün içinde

Ayarlarım normal di ekran aydınlık ama cidden hiç bir ayar la oynamadım

Ha şu var tabi telim hack li :DD belki ondan dolayı olabilir :D

Sen uyurken birileri sarja takiyor olmasin?:hmmm 3 saat oyun iddiali bir sure pil icin...

serhatoktar

serhatoktar

Üye
bana inandırıcı gelmedi

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
4-5 gün gittiğine veya gidebileceğine inanmıyorum zaten o kadar süre kullanan arkadaşlarda 3210 kullanmış kadar tat alıyorlardır N8den
aynennnnn

erkara_64

benim cihazım tam 1 hafta gitti ister inanın ister inanmayın sadece n8 in bütün özelliklerinin ALO demesi dışında kırpılmış hali tabiki de 511o dan bahsediyorum:)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bnmki 3 gun dayandi arada oyun oynadim ve face e flan girdim

+

5 gun gittgine gore ,arkadas teli almis kullanmadan kutusna geri koymus galiba :kop::kop::kop:

erkara_64

5 gun gittgine gore ,arkadas teli almis kullanmadan kutusna geri koymus galiba :kop::kop::kop:

süpersin!!!

matanist

matanist

Üye
5 gün gideceği bana da inandırıcı gelmedi. Ama sonuçta N8 bu diyorum şüphelerim depreşiyor :D 3G deseniz zaten mevcut değil bulunduğum yerde. İnternete girmeden hiç oyun oynamadan sadece Alo dediğim zamanda 3-4 gün arası zorla gidiyor :D kullanımda ise hergün şarj :P
Telefonun hackli olması ile pilin daha fazla gitmesi arasında bir bağlantı kuramadım henüz.
Varsa bir yolu öğrenelim. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt