N8'ime maşallah

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkara_64

aslında batarya konusunda ki tartışmalar bence gereksiz çünkü n8 gibi bir cihazın bütün özelliklerini kullanacağım ve bana tam 1 gün gidecek yani ıphone gibi öğlen vakti saat saat 2 de yolda bırakmıyor..n8 gibi bir cihazı kısıtlamak bence N8 e acı çektirmektir:) ben gece şarja takıyorum ertesi gün akşama kadar bütün telefon görüşmelerimi vs yaptığım halde eywah şarjım az kaldı hemen şarj aleti arama derdine düşmedim:)

matanist

matanist

Üye
Aslında o da doğru. Hem laptop gibi kullanmak istiyorsunuz hem de şarjım 3310 gibi gitsin istiyorsunuz :D Bana normal bir laptop gösterin ki oyun, internet ve müzik kullanımla 1 günden fazla gitsin :D Laptopta bunu başaramıyorlar ki çok daha küçük bir pili olan N8 için böyle birşey olsun :D (Ha işlemcileri olsun grafik işlemcileri olsun aynı değil tabiki doğal olarak laptop çok daha fazla güç harcar ama laptopların kullanım süresi de 3,4,5,6 saat gibidir.)

SPLNTR

SPLNTR

Üye
benim öyle test etme imkanım olmadı çünkü hiç ksıtlamadım sonuna kadar kullanıyorum bırakırsam 2 gün gidiyo ama ben yine de yatarken şarja takıyorum bir de n8 in şarj dolma süresi bana çok kısa geliyo yuh diyorum bu kadar sürede dolmuş olamaz test etmedim ama 1.5 saate doluyo heralde daha kısa da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt