N8'ime kıydım. :) (PR 1.1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
peki bu yedekleme yapınca telefon aynı kalıyomu uygulamalar dahil

Evet, Telefon hafızası hariç Herşey kalıyor.. Yığın hafıza ve karttaki veriler silinmiyor..

Yığın hafızaya kurduğum bütün uygulamalar PR 1.1 'e yükselttikten sonra hepsi geri geldi, bıraktığım gibi.. Oyunların bazıları bitmişti, yine bitmiş olarak geldi yani..

Kısaca, Yazılım PR 1.1 Oldu sadece..

Artı, Aldığım yedek sayesinde, Ayarlarım, ajanda kayıtları v.s vs.. Herşey tam takır geldi..

Tek eksik, Dil İngilizce Oldu..

En azından güncelleme kontrol etmekten kurtardım kendimi..

@[alikan]

Adamım, SWYPE Ovi store'da zaten mevcut ücretsiz..

+ İyice araştırmadan Flash atacak değiliz heralde..O kadarda psikopat değiliz.. Başkaları da kurmuş, bizde kurduk..
Ha riske gelince, yaptığınız her FW güncellemesi de bir risk..

Uruloki

Üye
özgür abinin dediği şeyler olursa ki geliştirme ekibiyle iletişimde anladığım kadarıyla ooo tam takır çoşarız biz

Harika,gereken yazmışsın.hele hele bu web browser bu harika cihaza hiç yakışmıyor bence

ya arkadaşlar phoneixle hiçbir risk yok ben pr1.1 yukledım beyenmedım eskı surumu yuklemek ıstedim defalarca yukledım olmadı gene bu yenı surumu yukledım beyen medım derken dıl ıngılızce oldu o bakımdan turkçeyı beklicem artık

kanka351

Üye
türkçe ne zaman gelecek bilen varmı.bende ingilizce kullanamıyorum.veya söyle sorayım ingilizce olan telefonu türkçeye çevirebiliyormuyuz.yedek alsak avi ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...